Westerse Bruiloft

Westerse Bruiloft
Westerse Bruiloft

Video: Westerse Bruiloft

Video: Westerse Bruiloft
Video: China Rural Wedding | 4K HDR | The Chinese Village Life You Never Seen | 湖南衡阳 | 小镇婚礼 2024, Maart
Anonim

Western is natuurlijk in de eerste plaats het Wilde Westen zelf. Cowboys, winchesters, paarden en vele andere attributen maken deze stijl origineel en uniek.

Westerse bruiloft
Westerse bruiloft

Breedgerande hoeden, overknee laarzen, jassen of vesten met franjes en een riem voor wapens maken van de bruidegom een echte cowboy. Bij western draait alles om romantiek - het redden en ontvoeren van een geliefde. Daarom moet de bruid respectievelijk de belichaming zijn van vrouwelijkheid en tederheid. Een lichte jurk met een pluizige rok, ruige cowboylaarzen en nonchalant geselecteerd haar zal het hele Wilde Westen in jouw beeld belichamen. Bruidsmeisjes kunnen gekleed gaan in dezelfde stijl als het hoofdpersonage van het feest. Gebruik gewoon andere tinten, bijvoorbeeld beige of bruin. Maak je outfit af met leren laarzen of handschoenen. De vrienden van de bruidegom kleden zich volgens hetzelfde schema - ze belichamen het Wilde Westen naar hun beeld, maar fuseren niet met de bruidegom.

Gebruik paarden in plaats van auto's. Als je niet weet hoe je moet rijden, neem dan eerst een paar lessen van een professionele ruiter.

Een schuur, taverne, restaurant of buitentafel zijn ideale plekken om feest te vieren. Maar altijd omringd door uitgestrekte velden en weilanden. Veel natuur is een voorwaarde voor deze themabruiloft. Cactussen in de vorm van decoraties zullen de stijl van een echte western perfect benadrukken. Stroboeketten op de tafels passen perfect in het decor. Zonnebloemen en verschillende wilde bloemen zullen de locatie prachtig versieren en de aanwezige gasten opvrolijken. Op zo'n bruiloft moeten gestreken linnen tafelkleden en servetten, klei en zilveren bestek en servies aanwezig zijn.

Houd een katholieke ceremonie. En altijd in een of andere schuur, versierd met bloemen, guirlandes en gloeilampen.

Live muziek bestellen. Liedjes en melodieën in de westerse stijl zijn erg grappig en opruiend, ze zullen zelfs de meest luie gasten laten dansen.

Een westerse bruiloft laat je geen seconde zitten. Het zal allemaal plezier zijn, dansen, vreugde en gelach.

Aanbevolen: