Hoe Feliciteer Je Een Man In

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Man In
Hoe Feliciteer Je Een Man In

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man In

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man In
Video: 2016 01 04 Kijken in de ziel Op de drempel 2024, April
Anonim

De vakantie van je man komt eraan. Het maakt niet uit of het een verjaardag is of een andere belangrijke datum, probeer in ieder geval uw felicitaties ongebruikelijk en gedenkwaardig te maken. En om het zo te maken, begin je van tevoren met de voorbereidingen voor de vakantie.

Hoe feliciteer je een man?
Hoe feliciteer je een man?

Noodzakelijk

  • - notities met complimenten,
  • - Cadeau,
  • - foto's voor de video.

instructies:

Stap 1

Let op de man. Een vakantie is een belangrijke dag voor hem. Mannen zorgen tenslotte meestal voor meisjes, en op zo'n dag kan hij in de schijnwerpers staan en genieten van de manier waarop je een feestelijke stemming voor hem probeert te creëren. Een vrouw moet altijd onthouden dat mannen heel veel houden van wanneer ze worden geprezen en gecomplimenteerd. Maak bemoedigende briefjes en plaats ze op verschillende plaatsen in huis, gooi ze in een werkaktetas, in een jaszak, in een portemonnee. Schrijf op de stukjes papier dergelijke zinnen: "Je bent de beste", "Je zult slagen", "Ik geloof altijd in jou", "Je bent de beste man ter wereld." Hij zal de hele dag aantekeningen vinden, en dit zal je geliefde zeker opvrolijken.

Stap 2

Schrijf een gedicht over je gevoelens voor hem. Als schrijven niet je sterkste punt is, geef hem dan een video van jou of zijn foto's cadeau. Kies een geschikt liedje, kies voor elke foto een mooie zin over je liefde voor hem. Zet deze video aan op een feestelijke avond, de man zal heel blij zijn met zo'n origineel cadeau en het feit dat je je van tevoren hebt voorbereid op zijn vakantie.

Stap 3

Koop hem als een geschenk waar hij al lang van gedroomd heeft, maar aarzelde om te kopen, om uw gezamenlijke budget niet te raken. Mannen zijn hun hele leven kinderen en willen vaak speelgoed krijgen dat ze in hun jeugd niet hadden. Koop voor hem een radiografisch bestuurbare helikopter of een duur model van een raceauto. Als hij geen interesse heeft in speelgoed, haal dan een cadeaubon voor een kartrit of een paintballspel.

Stap 4

Wees vooral attent op een man op vakantie. Het belangrijkste waar hij op wacht en wat hij gewoon nodig heeft, is dat jij er bent en hem zoveel mogelijk aandacht geeft. Luister naar zijn verzoeken, wees in een goed humeur, prijs hem. Cadeaus en verrassingen zijn natuurlijk belangrijk, maar je gevoelens zijn nog belangrijker. Beknibbel er niet op, en niet alleen op feestdagen, maar ook op gewone dagen.

Aanbevolen: