Feest Op Hoogte: Bruiloft

Inhoudsopgave:

Feest Op Hoogte: Bruiloft
Feest Op Hoogte: Bruiloft

Video: Feest Op Hoogte: Bruiloft

Video: Feest Op Hoogte: Bruiloft
Video: Openingsdans Leen en Jorn 2024, Mei
Anonim

Plots kan alleen de hiel breken. Er mogen geen verrassingen zijn als het gaat om het organiseren van een bruiloft, dus u moet van tevoren over alles nadenken, zodat de viering op het hoogste niveau zal plaatsvinden en zoveel mogelijk wordt herinnerd, niet alleen door de jongeren, maar ook door de gasten cadeau.

Feest op hoogte: bruiloft
Feest op hoogte: bruiloft

instructies:

Stap 1

Praat met een vakantieprofessional. Een goed georganiseerd feest zal nog lang bijblijven en zal de meest aangename indrukken achterlaten. Het kan één persoon zijn of meerdere. Experts helpen u bij het vinden van aannemers voor banketdecoratie, auto's. Daarnaast hebben bureaus kortingen bij speciaalzaken die kleding verkopen voor mensen die gaan trouwen. Afhankelijk van het seizoen kun je kiezen voor een meer open versie of een jurk met een bontjas van natuurlijk of kunstbont.

Stap 2

Kies een fotograaf niet voor de prijs van de geleverde diensten, maar voor een goed ontworpen portfolio. Alle data worden lang van tevoren bij professionals geboekt, dus het is beter om van tevoren op zoek te gaan naar een fotograaf en videograaf. Het is beter om het schieten van tevoren te oefenen, de dans te leren, de nodige foto's op te halen. Onlangs is een trend in de mode geweest om met meerdere camera's te fotograferen, wanneer een operator fysiek niet in staat is om vanuit verschillende hoeken een aflevering van een feestelijke viering en de reactie van gasten te fotograferen, moet je de tweede helpen, en dan wordt de opname bewerkt. Het zal financieel meer kosten, maar veel spectaculairder dan een reguliere trouwreportage.

Stap 3

Overweeg om in de regen te fotograferen. Als je de mogelijkheid hebt, kun je zelf een bruiloftsdecor maken met behulp van masterclasses op internet: papieren bloemen, initialen, harten, al deze kleine dingen kunnen een trouwfotoalbum versieren. Om een liefdesverhaal vast te leggen, moet je nadenken over make-up en haar, en dan de meest succesvolle invalshoeken oefenen met de fotograaf.

Stap 4

Vermijd platitudes, de muzikale begeleiding van het officiële gedeelte is niet alleen de mars van Mendelssohn, ook bij de burgerlijke stand is er een ruime keuze: van Bach tot Elvis Presley. De eerste dans van een feestelijke viering kan ook van alles zijn, een persoonlijke benadering van de muziekkeuze is hierbij belangrijk. Het is wenselijk dat de melodie levendige emoties oproept bij geliefden, geassocieerd met aangename gebeurtenissen. Als het paar nog geen nummer heeft, kan de geluidstechnicus het oppikken, en dan zal het het paar altijd aan hun bruiloft herinneren. Zo ontstaan familietradities!

Aanbevolen: