Hoe Je 35 Jaar Het Beste Kunt Vieren

Hoe Je 35 Jaar Het Beste Kunt Vieren
Hoe Je 35 Jaar Het Beste Kunt Vieren

Video: Hoe Je 35 Jaar Het Beste Kunt Vieren

Video: Hoe Je 35 Jaar Het Beste Kunt Vieren
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Na 30 jaar gaat de tijd zo snel dat het besef van de naderende volwassenheid het menselijk begrip van het leven radicaal verandert. Vanuit het besef dat de jeugd voorbij is, wil ik mezelf en anderen bewijzen dat alles nog in het verschiet ligt. Inderdaad, een vijfendertigste verjaardag is helemaal geen reden tot verdriet.

Hoe je 35 jaar het beste kunt vieren
Hoe je 35 jaar het beste kunt vieren

Vijfendertigste verjaardag

Als op 15- of zelfs 20-jarige leeftijd de viering van de naamdag in de regel spontaan en erg luidruchtig was, heersen op 35-jarige leeftijd al enkele beperkingen over mensen. De zaken worden serieuzer. Maar toch, in je hart ben je altijd jong, en je eigen verjaardag zal je hieraan helpen herinneren.

De meest voorkomende optie voor een verjaardagsfeestje is thuis plezier maken. De verdiensten zijn ontspannen gedrag, een minimum aan pathos en efficiëntie. Een thuisomgeving belooft een leuk en plezierig tijdverdrijf. Het is belangrijk om het financiële aspect van deze kwestie te onthouden - het geld zal minder naar het leeuwendeel gaan dan naar een restaurant of een ander soortgelijk etablissement. Maar elke munt heeft 2 kanten. Houd er rekening mee dat het geluid en het geluid beperkt zijn in de tijd en dat je volgende karaoke-nummer kan worden onderbroken door een slaperige en boze buurman. De bergen met ongewassen vaat en de rommel in het huis de volgende dag zullen waarschijnlijk niet voor verrukking zorgen.

Een verjaardag vieren om 35

In plaats van thuis te vieren, kan deze dag op het platteland of in de privésector worden doorgebracht. Veel beter dan een benauwd appartement: minder beperkingen, frisse lucht, meer ruimte. U kunt kebab of barbecues bereiden. Weinigen zouden zo'n verleidelijk aanbod weigeren. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om huisjes te huren. Velen van hen hebben een zwembad, sauna of stoombad, karaoke, biljart en ander entertainment.

Als je op 35-jarige leeftijd een serieuze functie hebt weten te verwerven of een aanzienlijk vermogen hebt opgebouwd, is het ontvangen van gasten in een café of restaurant precies de optie die zowel jou als je omgeving zal aanspreken. Stelt u zich eens voor: alles rondom is zeer elegant en mooi. Het uitstekende menu zal de gasten ongetwijfeld bekoren. De outfits van vrienden en familie zullen een lust voor het oog zijn. Zo'n publicatie zal lang in het geheugen blijven en zal meer dan een week in familiekring of op het werk worden besproken. Helaas heeft dit ook nadelen. Sommige gasten denken bijvoorbeeld dat de chef-koks, om het zacht uit te drukken, de inhoud van hun bord hebben verminderd en dat ze de muziekstijl in het restaurant misschien niet leuk vinden. En een extra glas alcohol gedronken door iemand op zo'n plek kan een reputatie aantasten, om nog maar te zwijgen over hoe alcohol kan leiden tot zulke openhartige gesprekken, die vaak uitmonden in ruzies.

Maar op deze leeftijd is alles mogelijk. Het belangrijkste is dat op deze dag de mensen die het dichtst bij het hart staan in de buurt zijn, omdat alleen zij, met hun aanwezigheid op je verjaardag, elke plaats van feest zullen vullen met gelach, positiviteit, vriendelijkheid en, natuurlijk, geschenken.

Aanbevolen: