Hoe Een Bruiloftsbanket Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloftsbanket Te Regelen?
Hoe Een Bruiloftsbanket Te Regelen?

Video: Hoe Een Bruiloftsbanket Te Regelen?

Video: Hoe Een Bruiloftsbanket Te Regelen?
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, April
Anonim

De decoratie van een bruiloftsbanket moet zorgvuldig worden doordacht. Jonggehuwden kunnen ofwel professionele decorateurs inhuren die alle moeite nemen om de feestzaal zelf te regelen, of proberen alles alleen te doen.

Hoe een bruiloftsbanket te regelen?
Hoe een bruiloftsbanket te regelen?

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het meest geschikte kleurenschema. De schaduw van het tafelkleed, servetten, bestek, decoratieve elementen, enz. hangt af van uw keuze, omdat alle details in harmonie met elkaar moeten zijn. Meestal worden lichte tinten gekozen voor een bruiloft - wit, beige, zilver, goud, lichtroze, blauw, perzik, enz.

Stap 2

Experimenteer gerust. Het feit dat er een voorkeursset van kleuren is, betekent niet dat u genoegen moet nemen met standaardopties. Integendeel, je kunt het ontwerp bijvoorbeeld bouwen op het contrast van rood en wit. Het belangrijkste is om te weten wanneer je moet stoppen en tinten te kiezen die echt goed bij elkaar passen.

Stap 3

Versier uw bruiloftsbankettafels met verse bloemen. In dit geval is het de moeite waard om een aantal regels te onthouden. Maak niet alle composities strikt symmetrisch, anders lijkt het banket te formeel. Koop in geen geval geen bloemen met een sterke geur, anders kunnen de gasten hoofdpijn krijgen tijdens het eten en als er allergielijders zijn onder de genodigden, kan de vakantie zelfs worden verpest.

Stap 4

Kies de planten correct: alle composities moeten het feest gemakkelijk kunnen weerstaan, want als de bloemen binnen een uur na het begin van het banket beginnen te vervagen, hebben zowel de pasgetrouwden als de gasten misschien niet de beste herinneringen aan het versieren van de hal. En ten slotte mogen bloemen het eten niet hinderen, evenals het zien van andere mensen aan tafel, dus lange, weelderige boeketten op het aanrecht zullen ongepast zijn.

Stap 5

Probeer het banket zo romantisch mogelijk te maken. Een van de mogelijkheden is om de tafel te decoreren met hartjes of drijfkaarsen. In het tweede geval moet u er zeker van zijn dat geen van de gasten te veel zal drinken of een vuur zal maken.

Stap 6

Zodat gasten niet zelf op zoek hoeven te gaan naar de meest geschikte plekken, vooraf een plan maken voor het plaatsen van mensen, mooie naamkaartjes voorbereiden en op borden of bij bestek leggen. Dergelijke kaarten kunnen ook dienen als decoratie voor een trouwtafel, dus er moet speciale aandacht worden besteed aan hun ontwerp.

Aanbevolen: