Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kaluga

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kaluga
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kaluga

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kaluga

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kaluga
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, April
Anonim

Kaluga is een kleine oude stad van Rusland, gelegen aan beide oevers van de Oka. U zult zich het nieuwe jaar in deze prachtige stad nog lang herinneren, want de vakanties zijn hier leuk en spannend.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kaluga
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kaluga

instructies:

Stap 1

Bewonder het bos rondom Kaluga Daarin kun je skiën of gewoon een wandeling maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in de winter te gaan vissen of jagen. Wil je volop genieten van de natuur van Kaluga, check dan in bij een van de pensions in de boszone. Frisse ijzige winterlucht en sprankelende sneeuw zullen niet alleen je feeststemming verbeteren, maar hebben ook een gunstig effect op je gezondheid en het welzijn van je kinderen en geliefden.

Stap 2

Bekijk de bezienswaardigheden van Kaluga Neem deel aan een sightseeingtour, waarbij u de stad leert kennen van historici, of wandel gewoon door de straten. Naast architecturale monumenten zoals openbare plaatsen, stenen brug, Gostiny-rijen, stenen kamers van Korobov en de oudste mooiste orthodoxe kerken van de voorbede op de gracht, George achter het paard, de Transfiguratie van de Verlosser, het teken, monumenten naar KE Tsiolkovsky, SP. Korolev, Yu. A. Gagarin, er zijn verschillende theaters en musea. Breng zeker een bezoek aan het huismuseum van K. E. Tsiolkovsky, het museum van ambachten, architectuur en het dagelijks leven, het huismuseum van A. L. Chizhevsky, het Kaluga-planetarium en de regionale kunstgalerie "Obraz".

Stap 3

Bezoek de uitvoering van een van de folkloristische groepen die in Kaluga bestaan. Tussen de verschillende creatieve verenigingen zul je er zeker een vinden wiens optreden je zal bevallen. Zo duik je nog meer in de originele sfeer van de oude stad.

Stap 4

Neem uw kinderen mee naar het Kaluga-poppentheater, waarvan het repertoire voornamelijk uitvoeringen bevat die zijn gebaseerd op de helderste werken uit de kinderliteratuur over de hele wereld, evenals Russische volksverhalen en dramatische werken van hedendaagse auteurs. De kleine toeschouwers die je meeneemt, zullen zich niet vervelen, want het theatergezelschap bestaat uit getalenteerde acteurs met jarenlange ervaring.

Aanbevolen: