Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Cheboksary

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Cheboksary
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Cheboksary

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Cheboksary

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Cheboksary
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, April
Anonim

Als je besluit om het nieuwe jaar in Cheboksary te vieren, probeer dan de nationale gerechten van Chuvash en bezoek interessante plekken in deze stad. Dan zal de vakantie in de hoofdstad van de Republiek Tsjoevasjië veel positieve emoties met zich meebrengen en lang herinnerd worden.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Cheboksary
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Cheboksary

instructies:

Stap 1

Neem deel aan volksfeesten. Bezoek de stadskerstboom op het Rode Plein, in het Lakreevsky-bos of in het culturele centrum van Tractor Builders, kijk naar de bosschoonheid, vakkundig gekleed voor de vakantie. Er worden rondedansen omheen gevonden en er worden opwinddansen georganiseerd. Besteed aandacht aan de leuke wedstrijden die worden georganiseerd door feestgastheren. Daarnaast kun je met een slee of ijsslee van de glijbanen afdalen.

Stap 2

Loop door de straten van de stad. Bewonder de feestelijke versieringen van de panorama's van de hoofdstad, die eind december in overvloed verschijnen. Veelkleurige kerstslingers zullen jou en je metgezellen opvrolijken. In de winter ligt er veel sneeuw in Cheboksary, dus tijdens het wandelen met uw kinderen of vrienden kunt u sneeuwballen spelen of een sneeuwpop maken.

Stap 3

Neem uw kinderen mee naar een nieuwjaarsshow, toneelstuk, concert of kerstboom. In Cheboksary worden dergelijke evenementen gehouden in de A. G. Nikolaev, het park van cultuur en vrije tijd vernoemd naar de 500e verjaardag van Cheboksary, het stadspaleis van kinder- en jeugdcreativiteit, het huis van kindercreativiteit van het district Moskou.

Stap 4

Bezoek andere interessante plaatsen in Cheboksary. Ga bijvoorbeeld naar Studentenplein. Hier kunt u naast de nieuwjaarsboom een feestelijk optreden bijwonen. U kunt de sneeuwsculpturen bewonderen in de Alley of Arts.

Stap 5

Ervaar de schoonheid in de tentoonstellingshal van het Raduga Center. Op vakanties kun je hier niet alleen het werk van jonge en getalenteerde kunstenaars zien, maar ook toeschouwer worden van het nieuwjaarsprogramma voor volwassenen en kinderen.

Stap 6

Breng een paar uur door in de Sespel Cinema, waar elk jaar de beste tekenfilms voor het nieuwe jaar worden vertoond. Sessie-organisatoren organiseren vaak vertoningen van werken van internationale animatiefestivals.

Aanbevolen: