We Versieren De Kerstboom. Welke Stijl Heb Je Het Liefst?

We Versieren De Kerstboom. Welke Stijl Heb Je Het Liefst?
We Versieren De Kerstboom. Welke Stijl Heb Je Het Liefst?

Video: We Versieren De Kerstboom. Welke Stijl Heb Je Het Liefst?

Video: We Versieren De Kerstboom. Welke Stijl Heb Je Het Liefst?
Video: DECOTIP: Een kerstboom versieren 2024, April
Anonim

Een feestelijk versierde kerstboom is hetzelfde onveranderlijke kenmerk van het nieuwe jaar als de salade "Olivier" en de film "Irony of Fate". Je kunt een winterschoonheid versieren, met de nadruk op populaire stijlen. Wat zijn ze?

We versieren de kerstboom. Welke stijl heb je het liefst?
We versieren de kerstboom. Welke stijl heb je het liefst?

Als er een slinger met veelkleurige lichten aan de kerstboom is, worden de takken opgehangen met glanzend speelgoed van verschillende grootte (de kleinere bevinden zich bovenaan en de grotere bevinden zich dichter bij de stam en lager) - dit is een traditionele stijl. Overdrijf het niet met versieringen, overweldig de boom niet met te veel klatergoud en "regen" - en het zal je verrassen met een beetje onzorgvuldig, maar heel schattig en vrolijk gewaden.

De Europese stijl is erg interessant en populair. Het is belangrijk om hier een bepaald kleurenpalet in acht te nemen. Laten we zeggen dat je voor decoratie alleen ballen neemt en slechts twee tinten die in harmonie met elkaar zijn: goud met rood, zilver met blauw. Of speel op een combinatie van mat en glanzend met speelgoed van dezelfde kleur. Brokaatstrikken, linten, kleine flikkerende bollen zijn geschikt voor dergelijke decoraties. De kerstboom zal modieus en buitengewoon elegant blijken te zijn.

Kinderlijke stijl kan worden gecombineerd met traditionele stijl, maar als uw kind nog erg jong is, moet u geen breekbaar speelgoed en glanzend klatergoud gebruiken dat de peuter gemakkelijk in zijn mond kan trekken. Kinderen willen tenslotte alles proberen - zowel met hun handen als met hun tanden. Geef ze deze kans: versier de boom met kleurrijk zacht en plastic speelgoed, snoep, peperkoek en fruit.

Als een boom vol met speelgoed je niet bevalt, kies dan voor een minimalistische stijl. In dit geval is een glanzende vernis of spray voldoende om de bosschoonheid te versieren. "Teken" ze een kerstboom naar uw smaak: breng verticale of horizontale strepen aan, zigzaglijnen. Als de vernis droog is, voeg je een paar grote ballen toe, wat zilverachtige "regen". Hoewel zonder klatergoud, ziet een glanzende kerstboom er origineel uit.

Liefhebbers van natuurlijkheid en verbondenheid met de natuur zullen de rustieke stijl niet negeren. Nadat je verbeeldingskracht hebt getoond, kun je de kerstboom smaakvol versieren met veelkleurige (maar geen glazen) kralen, appelballen, speelgoed in de vorm van sleeën, ski's, koekoeksklokken. En bestrooi de takken in plaats van klatergoud met hooi of droog gras (te koop bij een dierenwinkel), fijngehakt wit papier. Rowan- of bosbessentrossen zullen de landelijke stijl perfect aanvullen.

Aanbevolen: