Winter Bruiloft Make-up - Wat Is Hij?

Winter Bruiloft Make-up - Wat Is Hij?
Winter Bruiloft Make-up - Wat Is Hij?

Video: Winter Bruiloft Make-up - Wat Is Hij?

Video: Winter Bruiloft Make-up - Wat Is Hij?
Video: makeup 🧖🏻‍♀️🧼😭✨🎀💖 2024, April
Anonim

Bruiloftsmake-up hangt grotendeels af van het seizoen van het feest. Het belangrijkste is dat de bruid er perfect uitziet en blij is met haar uiterlijk. Wintermake-up verschilt van zomermake-up doordat het vooral nodig is om de huid te beschermen tegen koude wind en vorst. In de winter is de binnenlucht vrij droog en is de huid onderhevig aan vochtverlies. Met dit feit moet ook rekening worden gehouden, aangezien de bruid op de trouwdag binnen of buiten moet zijn. Wat moet de wintermake-up van de bruid zijn?

Winter bruidsmake-up - wat is het?
Winter bruidsmake-up - wat is het?

Huidbeschermende crème

Om te voorkomen dat de gevoelige huid wordt blootgesteld aan verschillende temperaturen, moet make-up worden gestart met een voedende crème. Basiscosmetica kan na 30 minuten worden aangebracht. In schoonheidssalons bieden schoonheidsspecialisten u een grote selectie winterbeschermende crèmes aan.

Make-up BASIS

Zorg ervoor dat u een corrigerende make-upbasis aanbrengt voordat u make-up gebruikt. Het helpt eventuele onvolkomenheden op je gezicht te verbergen en je huid ziet er op foto's frisser en gladder uit. Gebruik geen te vette crèmes, de huid moet de hele dag kunnen ademen.

Expressieve oogmake-up

Het is heel gebruikelijk voor bruiloftsmake-up om de ogen te benadrukken, zodat ze opvallen tegen de algemene achtergrond. Hier zijn make-up technieken voor. Een daarvan heet smokey ice. Deze make-up maakt je ogen zeer expressief en ziet er loom uit. U kunt pijlen in de stijl van de jaren 60 gebruiken om uw ogen te tekenen, maar u moet een waterdichte eyeliner gebruiken. De meest modieuze kleurtinten zijn zilver en paars. Maar je moet geen parelmoerachtige schaduwen toepassen, er zullen te veel highlights zijn.

Lippen

Om je lippen er natuurlijk uit te laten zien, moet je ze van tevoren voorbereiden met speciale balsems en scrubs. Voor de winter zijn langhoudende lipsticks in natuurlijke tinten met een parelmoerglans het meest geschikt.

Blush voor de wangen

Om te voorkomen dat je teint opgaat in de witte trouwjurk, moet je blush gebruiken. Het belangrijkste hier is om tinten van algemene make-up correct te combineren.

Gebruik niet te veel make-up om de natuurlijke uitstraling van de bruid te behouden. Let bij alles op de maat, anders zullen de mensen om je heen, en vooral, je uitverkorene je niet kunnen herkennen. Kies de producten waar je huid aan gewend is. Er mag niet geëxperimenteerd worden op zo'n belangrijke dag voor jou.

Aanbevolen: