Hoe Een Trouwtafel Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trouwtafel Te Regelen?
Hoe Een Trouwtafel Te Regelen?

Video: Hoe Een Trouwtafel Te Regelen?

Video: Hoe Een Trouwtafel Te Regelen?
Video: Coronabruiden 2020. Hoe ziet dat er eigenlijk uit "Trouwen in 2020"? 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in het leven van elke persoon, en iedereen wil het vieren zodat de herinneringen een leven lang meegaan. Bij de organisatie van deze vakantie zijn alle kleine dingen en details van belang, inclusief het ontwerp van de trouwtafel, waar alle gasten en pasgetrouwden zich na registratie zullen verzamelen. Een tafel op een bruiloft is niet alleen een oppervlak voor het regelen van gerechten, maar een kans om een unieke sfeer te creëren. De sfeer tijdens het feest hangt af van hoe het wordt aangekleed.

Hoe een trouwtafel te regelen?
Hoe een trouwtafel te regelen?

Noodzakelijk

  • - tafelkleed;
  • - servetten;
  • - bloemen;
  • - kaarsen;
  • - bloemblaadjes;
  • - appels;
  • - huwelijkssouvenirs;
  • - kaarten voor gasten;
  • - kaarthouders.

instructies:

Stap 1

Kies een kleurenschema voor je trouwtafel. Wit is de absolute favoriet van bruiloften, roze, zilver, gouden kleuren worden vaak gebruikt, maar dit mag je verbeeldingskracht niet beperken. Kies tinten voor decoratie op basis van het seizoen, de kleur van de jurk van de bruid of het interieurontwerp van de kamer waar het feest zal plaatsvinden. Het belangrijkste is dat de combinatie van kleuren een feestelijke en plechtige sfeer creëert. Het is het beste om wit als hoofdkleur te gebruiken en een paar extra tonen te kiezen voor accenten. Wanneer het kleurenschema is bepaald, kiest u een tafelkleed, servetten, bloemen, bestek en andere items in overeenstemming daarmee.

Stap 2

Kies boeketten om bijvoorbeeld de trouwtafel te versieren, ook afhankelijk van het seizoen. Lever in het voorjaar prachtige en delicate boeketten met lichte tinten - roze, geel, lila. In de zomer hoort er een overvloed aan felle kleuren en bloemdecoraties op tafel te staan. Het overwicht van blauw zorgt voor een gevoel van koelte op een warme dag. Versier in de herfst de tafel in rustgevende kleuren; bloemstukken moeten strikt en minimalistisch zijn. Gebruik beige, bruin, oranje. Zorg er bij het kiezen van bloemen voor op tafel voor dat ze een zwakke geur hebben; een vervelende aanhoudende geur kan de smaak van voedsel overheersen. Zet het bruidsboeket voor het jonge stel en leg de rest van de bloemstukken diagonaal op tafel. Het is ook wenselijk dat de bloemen niet lang zijn (niet meer dan 25 centimeter), ze mogen de gezichten van de gasten niet verdoezelen.

Stap 3

Gebruik kaarsen, vazen en trouwbedankjes om je tafel te versieren. Zo zien composities met zwevende bloemblaadjes en kaarsen (die ook niet hoog mogen zijn) er zeer verfijnd en ongewoon mooi uit. Kies servetten in dezelfde kleur als het tafelkleed of in een contrasterende tint.

Stap 4

Bereid kaarten voor met de namen van gasten, versier ze prachtig. Dergelijke kaarten kunnen ook een decoratief element worden. Gebruik originele houders, plaats ze bij elk bord of plak ze in appels die zijn geverfd met goud- of zilververf, het ziet er ongewoon en interessant uit.

Stap 5

Serveer fruit in vazen, verdeel de druiven in kleine kwastjes. Snijd de sinaasappels in cirkels. Plaats alle sappen en water aan beide kanten aan de uiteinden van de tafel. Verdeel koude snacks gelijkmatig over de tafel.

Aanbevolen: