Hoe Schrijf Je Een Brief Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Op Je Verjaardag
Hoe Schrijf Je Een Brief Op Je Verjaardag

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Op Je Verjaardag

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Op Je Verjaardag
Video: Een brief schrijven - Video stappenplan - Hetleerkanaal 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verschillende manieren om iemand te feliciteren met zijn verjaardag: persoonlijk zeggen, een lied componeren en uitvoeren, cadeaus geven, een aangename verrassing maken, enz., of je kunt gewoon een brief schrijven.

Hoe schrijf je een brief op je verjaardag
Hoe schrijf je een brief op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Welke felicitatie je ook schrijft, het belangrijkste is dat alle gesproken woorden uit het hart en de ziel komen. Helaas kun je bij het versturen van een brief bijna niet alle emoties voelen die ontstaan tijdens persoonlijke communicatie. Maar je kunt er altijd voor zorgen dat het de brief is die lang in je geheugen blijft en je hem opnieuw wilt lezen.

Stap 2

Probeer zoveel mogelijk aanhankelijke woorden te schrijven (maar alleen als ze gepast zijn). Zelfs als je niet heel nauw met iemand communiceert, zal hij nog steeds blij zijn met elk vriendelijk woord dat tegen hem wordt gezegd.

Stap 3

Je kunt veel wensen: gezondheid, liefde, goede vrienden, geld, etc. Dat wil zeggen, een standaardreeks zinnen die het vaakst worden geschreven. Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar aangezien zo'n felicitatie is niet iets bijzonders, dan is het snel vergeten. Maar aan de andere kant, als je je verjaardag herinnerde en een felicitatiebrief stuurde, dan is dit al goed.

Stap 4

Als de jarige gevoel voor humor heeft, kun je altijd een grapje maken. Probeer humoristische zinnen in te voegen (maar niet alleen anekdotes, maar die uitspraken die passen bij de betekenis van uw felicitaties).

Stap 5

Als je het moeilijk vindt om zelf iets te bedenken, probeer dan op internet geschikte felicitaties te vinden, zowel in poëtische vorm als in proza. Schrijf niet veel gedichten in één begroeting, zelfs niet de meest originele. Ze zullen gewoon saai worden om te lezen.

Stap 6

U kunt altijd een interessante afbeelding in een brief invoegen, of dit nu elektronisch of op papier is. Voeg een feestdag toe aan uw begroetingen met behulp van een kleurrijke en heldere afbeelding waarop ballonnen, vuurwerk en felicitaties worden getekend. Je kunt ook creatief zijn en zelf iets bedenken.

Stap 7

In een brief kun je van alles een beetje combineren: prettige woorden, een vrolijk vers en een mooie afbeelding. Het belangrijkste is om een beetje fantasie te tonen en vanuit het hart te schrijven. Alleen oprechte woorden worden immers lang onthouden.

Aanbevolen: