Hoe Kies Je Een Bruiloftskapsel?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bruiloftskapsel?
Hoe Kies Je Een Bruiloftskapsel?

Video: Hoe Kies Je Een Bruiloftskapsel?

Video: Hoe Kies Je Een Bruiloftskapsel?
Video: WEDDING SPECIAL: Hoe kies je best je kapsel en make-up voor je huwelijk? 2024, Mei
Anonim

Elk meisje op haar belangrijkste en meest plechtige dag in het leven wil er ongelooflijk mooi uitzien. In het proces van voorbereiding op de bruiloft, denkt de aanstaande bruid vaak na in welke jurk ze gaat trouwen, welke make-up ze moeten doen, welk kapsel ze moet kiezen om er op haar best uit te zien. In dit artikel vind je enkele tips voor het kiezen van een bruidskapsel die je zullen helpen om snel een moeilijke keuze te maken.

Hoe kies je een bruiloftskapsel?
Hoe kies je een bruiloftskapsel?

instructies:

Stap 1

Volgens stylisten is het raadzaam om bij het kiezen van een bruiloftskapsel stil te staan bij een eenvoudigere versie, maar tegelijkertijd zeer stijlvol, want als je het overdrijft met haarversieringen en er tegelijkertijd een groot aantal accessoires zal zijn de jurk, loop je gewoon het risico er belachelijk en grappig uit te zien.

Stap 2

Raadpleeg zeker een specialist voor stijlvol advies. Een stylist helpt je bij het kiezen van een kapsel dat bij je gezichtstype past. Hij zal dit seizoen ook praten over de meest modieuze bruiloftskapsels en sieraden. En dan zal het helpen om uw huwelijksfantasieën werkelijkheid te laten worden.

Stap 3

Het is belangrijk om te weten dat een kapsel je lengte visueel kan vergroten. Dus meisjes met een kleine gestalte wordt geadviseerd om hoog haar te maken. En het allerbelangrijkste: u moet correct en adequaat inschatten of u zich prettig voelt bij deze of gene styling.

Stap 4

Blader door modetijdschriften, blader door trouwsites op internet. Misschien vind je daar het beeld waar je al lang van droomt. En kijk tegelijkertijd op internet naar beoordelingen van schoonheidssalons in uw stad, die u zullen helpen bij het kiezen van een professionele kapper. Chat met meisjes op verschillende forums die zich, net als jij, voorbereiden op de bruiloft. Deel ideeën met elkaar.

Stap 5

Onthoud dat het kapsel bij de vorm van je gezicht moet passen. Ze moet zich concentreren op de sterke punten van je uiterlijk en de gebreken verbergen. Op een rond gezicht zullen schouderlang haar, opstaande wortels en een zijscheiding er geweldig uitzien. Zacht gekamd haar, krullen en krullen, scheiding in het midden, verschillende pony's, integendeel, zullen je gebreken benadrukken. Als je een langwerpig gezicht hebt, dan is golvend, golvend haar van gemiddelde lengte aan de zijkanten van jou, en strikte kapsels en slank gestyled haar ziet er lelijk uit Volumineuze topkapsels en rechte pony zullen een driehoekig gezicht perfect versieren. Glad gestyled haar en korte kapsels zijn niet geschikt voor uw gezichtstype. Voor meisjes met een hoekig gezicht raden stylisten kapsels aan met zachte, vloeiende krullen en grote golven. Zeer korte kapsels, hoog opgestoken, strikt naar achter gekamd haar, korte rechte pony's zijn verboden.

Aanbevolen: