Welke Evenementen Zullen Plaatsvinden Op City Day In Moskou

Welke Evenementen Zullen Plaatsvinden Op City Day In Moskou
Welke Evenementen Zullen Plaatsvinden Op City Day In Moskou

Video: Welke Evenementen Zullen Plaatsvinden Op City Day In Moskou

Video: Welke Evenementen Zullen Plaatsvinden Op City Day In Moskou
Video: 🇷🇺 Walking Moscow, from Kursky railway terminal to Red Square, exploring the area 2024, Mei
Anonim

Op 2 september viert de stad Moskou haar 865-jarig bestaan. Op deze belangrijke dag, 1 en 2 september, worden in de hoofdstad zo'n 3.000 feestelijke evenementen gehouden. De verjaardag van Moskou zal in elke hoek worden gevierd.

Welke evenementen zullen plaatsvinden op City Day in Moskou
Welke evenementen zullen plaatsvinden op City Day in Moskou

Voor de Stadsdag bedacht een Russische kunstenaar een logo voor deze feestdag, met de tekst 'De beste stad op aarde'. De ceremonie begint met het leggen van bloemen bij het graf van de onbekende soldaat en andere gedenktekens in de stad. De hoofdactie vindt plaats op het Rode Plein. In de ceremonie van de vakantie genaamd Moskou - de stad van de liefde. The Age of Dance” beroemde dansers zullen deelnemen. Dit spektakel is alleen te zien door eregasten, waarvan het aantal 7000 mensen is. De rest van de inwoners van Moskou en iedereen die wil, kan van het concert op televisie genieten.

Op Poklonnaya Hill zullen feestelijke evenementen worden gehouden, niet alleen gewijd aan de Stadsdag, maar ook aan de 200ste verjaardag van de Slag om Borodino. Er komt een muziekmediafestival. Vooral de Sacharovlaan zal levendig zijn, omdat hier de processies van de straattheaters van het land, kinderfeestjes zullen plaatsvinden en 's avonds films in de open lucht worden vertoond.

Populaire festiviteiten zullen plaatsvinden op de pleinen Pushkinskaya en Teatralnaya. Op 1 september marcheren deelnemers aan het Spasskaya Tower Military Band Festival langs de Tverskaya-straat. Op 2 september klinkt de muziek van de orkesten in alle parken en pleinen van de stad. Tsvetnoy Boulevard wordt de locatie voor het festival van circuskunst.

In Moskou is het de bedoeling om gratis excursies te organiseren naar alle musea in de stad. Ook zullen 20 fabrieken van de stad iedereen de mogelijkheid bieden om hun privémusea te bezoeken. Deze actie heette "Dag zonder tourniquets".

Traditioneel wordt er in Moskou een feestelijk vuurwerk georganiseerd. Bovendien zal vuurwerk de nachtstad in elk van zijn districten versieren.

Moskou viert zijn oprichting gedurende 2 dagen. Gedurende deze tijd zal de stad het centrum worden van feesten, vieringen, concerten, festivals, processies. Alle Moskovieten en gasten van de stad zullen de geest van de vakantie kunnen voelen en elk van hen zal deelnemen aan het plezier.

Aanbevolen: