Hoe Feliciteer Je Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Man?
Hoe Feliciteer Je Je Man?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man?
Video: G-Eazy - I Mean It (Official Music Video) ft. Remo 2024, Mei
Anonim

Elke vrouw wil dat de felicitatie van haar geliefde en dierbare man niet banaal en eenvoudig is. Daarom moet je vaak je hoofd breken, niet alleen voor een feestelijk feest en entertainmentprogramma voor gasten, maar ook voor een ongewoon feest voor de enige echte echtgenoot. Hier moet je tot in het kleinste detail over nadenken: van het presenteren van een cadeau tot wensen en toasten.

Hoe feliciteer je je man?
Hoe feliciteer je je man?

instructies:

Stap 1

Als je geen voorstander bent van saaie feesten in een stadsappartement, dan is openluchtrecreatie iets voor jou. Het hoofdpersonage van de vakantie is natuurlijk de echtgenoot, die op je felicitaties wacht. Maar haast je niet om hem een cadeau te geven na een portie barbecue, maar regel een klein spelletje. Laat je man fungeren als schatzoeker, en zijn beste vrienden zullen hierbij helpen als je de "schat" te diep begraaft. Het is goed als u uw zoekroute van tevoren plant. Laat hem tegelijkertijd niet direct naar het doel gaan, maar stap voor stap: leg op weg naar de schatten kleine verrassingen en daaropvolgende delen van de kaart neer. Mannen voelen zich immers, net als kinderen, graag detectives of rovers. Van zo'n verrassing zal je geliefde alleen de meest aangename herinneringen hebben.

Stap 2

Als je wilt dat je man in een goed humeur naar zijn werk gaat, geef hem dan op vakantie een ongewoon ontbijt, gepresenteerd in bed. Je kunt een soort origineel gerecht maken, ingewikkeld gedecoreerd of ongebruikelijk van vorm. Presenteer tegelijkertijd het voorbereide geschenk. Als je de intrige wilt behouden, blinddoek je geliefde en breng hem dan naar een andere kamer. Probeer het van tevoren te versieren: hang een poster - een enorme foto van je man, bestel slingers of boeketten met ballonnen. Dan zal het vakantiegevoel heel tastbaar zijn en zal de man blij zijn met zo'n verrassing.

Stap 3

U kunt uw man 's avonds feliciteren als hij thuiskomt van zijn werk. Om dit te doen, kook je een romantisch diner en verander je in een mooie godin, fee of vreemdeling. Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht en creatieve ideeën. Plan van tevoren een klein vakantiescenario, verberg het geschenk, zet leuke muziek aan, steek kaarsen aan. Uw echtgenoot krijgt gegarandeerd een prettig gevoel na een dag hard werken.

Aanbevolen: