Hoe Kom Je Van Een Cadeau Af?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Van Een Cadeau Af?
Hoe Kom Je Van Een Cadeau Af?

Video: Hoe Kom Je Van Een Cadeau Af?

Video: Hoe Kom Je Van Een Cadeau Af?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Helaas geven dierbaren ons niet altijd wat we graag zouden willen ontvangen. Vaak, in een poging om hun aandacht op de een of andere manier te tonen, geven vrienden koelkastmagneten, souvenirs, cosmetica die we niet gebruiken, kortom, het is helemaal niet wat we zouden willen ontvangen en zouden kunnen gebruiken. Hier zijn enkele tips om van uw appartement geen museum te maken.

Hoe kom je van een cadeau af?
Hoe kom je van een cadeau af?

instructies:

Stap 1

Cadeau - gedoneerd! Het is natuurlijk niet erg handig in het bijzijn van een vriend die moeite heeft om je te plezieren, maar je een snuisterij geeft die stof zal verzamelen in je huis. Maar nu ben je de rechtmatige eigenaar en kun je het aan iemand anders geven, zeker als deze iemand al lang over dit specifieke ding heeft gedroomd. De enige vraag is de verpakking. In plaats daarvan heb je het een beetje beschadigd door het cadeau uit te pakken. Het is in orde, vervang het door een nieuwe. Zelfs een merkdoos kan worden vervangen door iets universeels. Het is niet erg ethisch om iets opnieuw te doen in het bijzijn van een vriend, maar als het onvermijdelijk is, verberg je dan niet: leg hem gewoon je motieven uit en vraag de volgende keer om iets specifieks en echt noodzakelijks.

Stap 2

Geef het geschenk aan een naast familielid voor bewaring of eeuwigdurend gebruik. Als je een kunstboek voorgeschoteld krijgt waar je niet dol op bent, en je zus is kunstcriticus, waarom zou het cadeau dan stof op je planken krijgen? De reden is optioneel, de overdracht kan de volgende dag na de viering plaatsvinden.

Stap 3

Zelfs als er geen vrienden of familieleden zijn, kun je het geschenk kwijtraken ten voordele van de gemeenschap. Boeken kunnen bijvoorbeeld worden gedoneerd aan de bibliotheek; de kleding wordt in ontvangst genomen door een sociaal centrum, weeshuis of kerk.

Bij cosmetica is het wat ingewikkelder, maar het kan er ook voor gebruikt worden: nagellak is bijvoorbeeld een prima vervanging voor verf op hout of stof. Oogschaduw en lippenstift kunnen ook dienen in artistiek werk, maar ze verschillen niet in duurzaamheid: pas ze voor creaties voor één dag toe.

Stap 4

Op deze manier kom je niet van ansichtkaarten af: ze zijn speciaal voor jou gesigneerd en hebben voor niemand anders waarde. Plak ze in een fotoalbum, met vermelding van de datum en namen van de donateurs.

Stap 5

Als u nergens albums kunt opslaan, ansichtkaarten kunt scannen of foto's kunt maken en de foto's op uw computer kunt opslaan in een map met de naam van de datum van het evenement. Gooi de ansichtkaarten gewoon zelf weg.

Aanbevolen: