Hoe De Dag Van De Energie-ingenieur Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van De Energie-ingenieur Te Vieren?
Hoe De Dag Van De Energie-ingenieur Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Energie-ingenieur Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Energie-ingenieur Te Vieren?
Video: Wat is VVT, hoe werkt het? Een coole gids voor het VVT-systeem. Ondertitels! 2024, Mei
Anonim

Voor het eerst vierden energie-ingenieurs van de Sovjet-Unie hun professionele vakantie in 1966. Toen begon deze traditie, die zich voortzet in Rusland en enkele buurlanden. In eerste instantie werd het op 22 december gevierd, aangezien het op deze dag in 1920 was dat het GOELRO-plan werd aangenomen. Maar dit aantal valt niet altijd in het weekend, dus werd eind jaren 80 besloten om de Power Engineer's Day te vieren op de derde zondag van december.

Hoe de dag van de energie-ingenieur te vieren?
Hoe de dag van de energie-ingenieur te vieren?

Noodzakelijk

  • - een lijst van de beste medewerkers van het energiecomplex:
  • - vormen van dank- en dankbaarheidsbrieven;
  • - geld voor prijzen en de organisatie van het concert;
  • - telefoonboek;
  • - contract met een culturele instelling of concertorganisatie:
  • - een zaal voor een plechtige vergadering en concert.

instructies:

Stap 1

Begin van tevoren met de voorbereidingen voor de vakantie. Aangezien de Power Engineer's Day in de winter wordt gevierd, worden alle evenementen binnenshuis gehouden. Heeft u op uw bedrijf een vergaderruimte, dan kunt u daar ook een ceremoniële bijeenkomst organiseren. Het is noodzakelijk om het tijdstip af te spreken met de leiding van de departementale culturele instelling en een overeenkomst te sluiten met het wijk- of stadsrecreatiecentrum. Het Cultuurpaleis kan niet alleen een zaal huren, maar ook helpen bij het organiseren van een concertprogramma. De inhoud van het programma is afhankelijk van de financiële situatie van het bedrijf. Zowel professionele als amateurartiesten kunnen optreden voor power engineers.

Stap 2

Maak een lijst van degenen die tijdens de galabijeenkomst zullen worden uitgereikt. Diploma's en dankbaarheid kunnen afkomstig zijn van de directeur van de energiecentrale, regionale en gemeentelijke commissies voor het brandstof- en energiecomplex, stadsbestuur, gemeentelijke of regionale vertegenwoordiging, ministerie, enz. Probeer zoveel mogelijk waardige medewerkers te markeren. Het is heel goed als er op zijn minst een kleine geldelijke beloning aan het certificaat wordt verbonden. U kunt ook waardevolle geschenken geven.

Stap 3

Bel lokale media-editors. Mogelijk wil een deel van de journalisten een essay schrijven over een van de medewerkers van een energiebedrijf of de directeur interviewen. Film kan worden besteld bij de plaatselijke tv-studio. Het kan worden getoond op een plechtige vergadering. De nieuwsdienst kan een verhaal maken over het werk van een van de winkels, de onderneming als geheel of een plechtige bijeenkomst. Bestel felicitaties op de radio. Als er direct bij de onderneming een bekabelde radio aanwezig is, kan de directeur het team feliciteren.

Stap 4

Bereid een fototentoonstelling voor. Er zijn vast en zeker fotografieliefhebbers onder de medewerkers. U kunt ook werk uitnodigen van professionele fotografen die ooit de workshops van uw onderneming en medewerkers hebben gefilmd. Organiseer een wedstrijd. De winnaars kunnen worden uitgereikt tijdens een plechtige vergadering. Plaats de tentoonstelling in de lobby van het Paleis van Cultuur of naast uw congreszaal, waar alle genodigden hem kunnen zien.

Stap 5

Vergeet de veteranen van de energie-industrie niet. Bereid felicitaties en geschenken voor hen voor. Bij enkele kerncentrales wordt momenteel aan vervangingscapaciteit gebouwd. Wie al jaren in de energiesector werkt, zal vast geïnteresseerd zijn om te zien hoe het er op de bouwplaats aan toe gaat en om de nieuwe werkplaatsen te vergelijken met die waarin ze moesten werken. Organiseer een rondleiding voor hen en vraag een van de bouwmanagers om te vertellen hoe de werken vorderen. De excursie kan worden vervolgd met een feestelijk diner in de afdelingskantine en uitreiking van certificaten en geschenken.

Stap 6

Let op de samenstelling van het concertprogramma. Het kan op verschillende manieren worden samengesteld. Vaak vindt er eerst een plechtige bijeenkomst plaats en daarna een concert. Maar het is mogelijk om optredens van leiders en uitreiking van certificaten af te wisselen met concertuitvoeringen. Het belangrijkste is dat ze passen bij het thema en spectaculair zijn. Energiebedrijven hebben mensen van alle leeftijden en smaken in dienst. Ga ermee akkoord dat het programma volks- en stijldansen, liedjes uit verschillende tijdperken, optredens van volkstheaterartiesten zal omvatten. Als je een professionele popgroep uitnodigt, informeer dan vooraf de leider over het evenement waaraan de groep zal deelnemen. Dit maakt het mogelijk om het programma aan te passen.

Aanbevolen: