Hoe Maak Je Een DIY Halloween-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een DIY Halloween-kostuum?
Hoe Maak Je Een DIY Halloween-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een DIY Halloween-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een DIY Halloween-kostuum?
Video: making fairy wings (diy)・゚゚・。 2024, Maart
Anonim

Halloween is een van de meest mysterieuze en mysterieuze feestdagen die we ooit hebben gevierd. Het is echter in deze tijd dat we iedereen kunnen worden: heksen, vampiers, geesten. U hoeft alleen de juiste afbeelding te maken!

Middeleeuwse heks
Middeleeuwse heks

De laatste tijd wint zo'n feestdag als Halloween steeds meer aan populariteit onder jongeren. Ondanks het feit dat het zo'n tien jaar geleden wijdverbreid werd in Rusland, vindt de feestdag zelf zijn oorsprong in het Keltische festival Samhain en de christelijke "Allerheiligen". Er is een overtuiging dat op deze dag de barrière tussen de andere wereld en onze wereld verdwijnt. De poorten worden geopend waardoor alle boze geesten passeren, bijvoorbeeld vampiers, heksen, tovenaars, geesten en vele anderen.

Het is gewoon een legende die is uitgegroeid tot een geweldige verkleedtraditie

Het is op Halloween dat er verschillende feesten en bals worden gehouden, waar je je een soort mythisch wezen kunt voelen, gewoon teder een kostuum krijgen. En dit is waar de problemen beginnen … Waar kan ik het krijgen? Natuurlijk is er niets makkelijker dan naar de winkel gaan en kopen. Maar zo'n pak is meestal duur, en bovendien komt het maar één keer per jaar van pas. Dus wapenen we ons met scharen, draden en vintage lappen die stof verzamelen in de kasten.

Om een heksenkostuum te maken, heb je een paar donkere oude jurken nodig, die je goed kunt versnipperen. De jurk moet worden veranderd in "schattige vodden", en vervolgens versierd met allerlei soorten kikkers, spinnen, donkere katten en andere symbolen. Vergelijkbare accessoires zijn te vinden in de schappen van speelgoedwinkels, of je kunt je eigen accessoires maken van gekleurd karton.

Gelukkig bieden winkels tegenwoordig veel interessante accessoires voor het feest. Vergeet de hoofdtooi niet, want elke zichzelf respecterende heks zou een pet moeten dragen en op een bezemsteel moeten vliegen. De bezem is eenvoudig zelf te maken. Je hoeft alleen maar een "bezem" te vormen van harde staven en vervolgens een dyno-stick te bevestigen. Je moet je niet laten meeslepen door het aantal hengels, anders wordt je bezem te omvangrijk en ongemakkelijk.

De dop kan worden gekocht bij een winkel die een soortgelijk product verkoopt. Daarnaast kan de afbeelding worden aangevuld met een pruik of hoorns, waardoor je een kopie wordt van een middeleeuwse heks.

In je vrije hand kun je een pompoenvormige mand nemen waarin je snoep verzamelt. Als het verzamelen van snoep niet in je plannen is opgenomen, kun je jezelf bewapenen met een lichtgevende pompoenlantaarn.

Vergeet ook de thema-make-up niet. donkere oogschaduw, felle lippenstift, vloeiende mascara, groene huid - dit alles zal je helpen om de perfecte look voor Halloween-avond te krijgen!

Leer een paar spreuken zoals "Abra-Kadabra", "Cribble-crabble-booms" en vlieg naar de "Sabbath"!

Aanbevolen: