Hoe Halloween Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Halloween Te Regelen?
Hoe Halloween Te Regelen?

Video: Hoe Halloween Te Regelen?

Video: Hoe Halloween Te Regelen?
Video: СОННЫЙ ПАРАЛИЧ * НОЧЬ В ШКОЛЕ ЧЕРНОБЫЛЯ! Что скрывается в ПОДВАЛАХ ШКОЛЫ?! 2024, April
Anonim

Halloween is een oude Keltische feestdag die zijn oorsprong vindt in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig wordt het vooral gevierd in Engelstalige landen. Op deze feestdag is het gebruikelijk om een feest te geven en een verscheidenheid aan angstaanjagende kostuums te dragen.

Hoe Halloween te regelen?
Hoe Halloween te regelen?

Vakantie idee

Om Halloween te hosten, moet je beslissen welk thema je kiest om het te hosten. De manier van decoreren van het pand, evenals de kostuums van de gasten, zal hiervan afhangen. Als thema kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spookhuis, een geïmproviseerde begraafplaats, een motief van een horrorfilm, enz. Vind de decoraties die je nodig hebt om je kamers te versieren. Kies ook een passende muzikale begeleiding en stel een menu samen voor het trakteren van gasten.

Uitnodiging

Nadat u het idee van de vakantie hebt gekozen, bedenkt u een stijl van uitnodigingskaarten, geeft u daarin aan welk onderwerp u moet kiezen en wat u nog meer mee moet nemen. U kunt een grote verscheidenheid aan dergelijke tickets op internet vinden. Je kunt ze bijvoorbeeld zelf maken door de vorm van een pompoen uit zwart karton te knippen en de tekst van de uitnodiging erop te schrijven met lichte verf of een gelpen.

Stuur uitnodigingskaarten minimaal twee weken voor de geplande vakantie.

Decoraties

Als u een groot feest wilt organiseren, moet u het pand dienovereenkomstig inrichten. Begin van tevoren met het ontwerp om niet te haasten en alles mooi te maken. Plaats kandelaarsfiguren langs de lange gangpaden. Overweeg indien mogelijk hoe u bewegingssensoren gebruikt die het licht automatisch inschakelen. Hang kunstmatige spinnenwebben, spinnen- en vleermuisfiguren in de hoeken van de kamer. Zorg ervoor dat het licht in de kamers een beetje gedimd is.

Om een nog intimiderende sfeer te creëren, kun je een speciale mistgenerator gebruiken.

Traktaties

Er zijn een groot aantal recepten die speciaal zijn ontworpen voor Halloween. Velen van hen zijn vrij moeilijk te bereiden, dus je moet ze van tevoren verzorgen. Dit kunnen bijvoorbeeld vingervormige koekjes, salades of taarten in de vorm van een brein zijn, enz. Je kunt de borden ook op dezelfde manier rangschikken, bijvoorbeeld de randen van de glazen invetten met een kleine hoeveelheid rode kleurstof, zodat het lijkt op druipende bloeddruppels.

Muziek

Het kan best lang duren om de juiste muzikale begeleiding te vinden. Het hoeft geen soort muzikale compositie te zijn, je kunt een geluidsreeks oppikken die bestaat uit geschreeuw, huilende wolven, verschillende natuurlijke geluiden (bijvoorbeeld donder), enz. Muziek moet een sfeer van angst en ongerustheid creëren.

Aanbevolen: