Trouwtradities In Duitsland

Inhoudsopgave:

Trouwtradities In Duitsland
Trouwtradities In Duitsland

Video: Trouwtradities In Duitsland

Video: Trouwtradities In Duitsland
Video: Turkse bruiloft in Hattem. 29 december 2012. 2024, Mei
Anonim

Duitse bruiloften zijn in veel opzichten vergelijkbaar met andere Europese bruiloften, maar er zijn een aantal tradities die Duitse huwelijksvieringen uniek maken.

Trouwtradities in Duitsland
Trouwtradities in Duitsland

instructies:

Stap 1

In sommige delen van Duitsland is er een traditie van het ontvoeren van bruiden voor de bruiloft, maar meestal is het een landelijk plezier en is het een zeldzaamheid in de steden.

Stap 2

Een zeer ongewone gebeurtenis wordt gehouden de dag voor de viering. De bruid en bruidegom, familieleden, vrienden en zelfs buren verzamelen zich bij het huis van de bruid om zoveel mogelijk porseleinen borden te breken. De scherven zouden het nieuwe gezin geluk moeten brengen.

Stap 3

Een zeer ontroerende gewoonte wordt geassocieerd met de schoenen van de bruid. Van kinds af aan begint het meisje geld op hen te besparen en betaalt ze in de winkel met de verzamelde munten.

Stap 4

De Duitsers hebben een traditie van het verkopen van een huwelijksdans met een bruid of bruidegom. Elke gast kan zichzelf het recht kopen om met een van de pasgetrouwden te dansen.

Stap 5

Op de trouwdag moeten de bruidegom en de bruid het trouwlogboek doorknippen. Een echte zaag, een echt blok.

Stap 6

Vrienden van de pasgetrouwden proberen van tevoren de plaats te bezoeken waar de eerste huwelijksnacht zal plaatsvinden en laten daar een grappige verrassingsgrap achter.

Stap 7

Na de bruiloft sturen de pasgetrouwden bedankbrieven naar alle bruiloftsgasten. Ze stoppen hun trouwfoto in elke envelop als aandenken.

Aanbevolen: