Hoe Verloopt Een Virtuele Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Verloopt Een Virtuele Bruiloft?
Hoe Verloopt Een Virtuele Bruiloft?

Video: Hoe Verloopt Een Virtuele Bruiloft?

Video: Hoe Verloopt Een Virtuele Bruiloft?
Video: Huwelijksviering | HUWELIJKSCEREMONIE voor 500 GASTEN in Oezbekistan | Groot huwelijksfeest 2024, April
Anonim

Moderne jonge mensen streven ernaar hun huwelijk op een heldere en interessante manier te vieren, zodat het een leven lang herinnerd zal worden. Sommige stellen registreren relaties onder water, anderen - op de krater van een vulkaan en weer anderen - aan boord van een vliegtuig. Er kunnen veel opties zijn. Sommige pasgetrouwden verschillen van anderen door een virtuele bruiloft te houden.

Hoe verloopt een virtuele bruiloft?
Hoe verloopt een virtuele bruiloft?

instructies:

Stap 1

Een virtuele relatie begint meestal met het feit dat een meisje een bepaald idee publiceert op een forum of chat, dat steun vindt van een vertegenwoordiger van het andere geslacht. Verder ontstaat er een dialoog tussen deze jongeren, die vlot overgaat in een vriendelijk gesprek, dat op zijn beurt uitgroeit tot liefde. Dit hoge gevoel leidt in de meeste gevallen tot een bruiloft, en aangezien de gevoelens virtueel zijn, zou het huwelijk hetzelfde moeten zijn.

Stap 2

Een huwelijk op internet wordt op dezelfde manier geregistreerd als dit proces in een echt kadaster. Een van de geliefden dient een bijbehorende aanvraag in, waarin de naam, het e-mailadres van de uitverkorene, de gewenste datum en tijd van de huwelijksceremonie staan vermeld. Vervolgens ontvangen de bruid en bruidegom een uitnodigingsbrief en wachtwoord voor de bruiloft.

Stap 3

Naast jongeren kunnen getuigen, vrienden, familieleden, kennissen de virtuele huwelijksceremonie bijwonen. Op de afgesproken tijd verzamelt iedereen zich op een bepaalde site, rijdt een wachtwoord in en komt terecht in een speciaal "aangewezen" Trouwzaal.

Stap 4

Tijdens het huwelijk worden jongeren verschillende vragen gesteld. Als beide partijen er positief op reageren, wordt de huwelijksakte afgegeven aan de geliefden. Dit document kunt u uitprinten en thuis bewaren. Juridisch gezien is zo'n huwelijk niet geldig, maar het kan morele voldoening geven.

Stap 5

Een van de voordelen van een virtuele bruiloft is dat het een opstap kan zijn naar een echt huwelijk. Virtuele pasgetrouwden raken langzamerhand gewend aan het idee dat ze man en vrouw zijn, dat ze leven, zij het in een virtueel, maar huwelijk. Na verloop van tijd kunnen ze de wens hebben om virtuele relaties te legitimeren.

Stap 6

Een ander voordeel van een internethuwelijk is de mogelijkheid om haar uit te nodigen om er officieel uit te zien, waarbij getuigen en gasten worden uitgenodigd. Na het organiseren van een feest bij deze gelegenheid, wordt de illusie gecreëerd van de realiteit van wat er gebeurt.

Stap 7

Er zijn praktisch geen nadelen aan virtueel huwelijk. Dergelijke relaties binden nergens aan, het gezinsleven zal niet worden belast met het dagelijks leven en andere zorgen.

Stap 8

Opgemerkt moet worden dat er naast een virtueel huwelijk ook een virtuele echtscheiding is. In feite is het niet veel anders dan de eerste procedure. Het enige verschil is dat voor registratie de toestemming van beide partijen nodig is, en voor een echtscheiding is de wens van een van hen voldoende. De "echtgenoot" wordt eenvoudigweg geïnformeerd dat hij niet langer "gehuwd" is. Na de echtscheiding is het mogelijk om de echtscheidingsakte af te drukken.

Aanbevolen: