Hoe Word Je Deelnemer Aan Het Riga Salsa Festival

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Deelnemer Aan Het Riga Salsa Festival
Hoe Word Je Deelnemer Aan Het Riga Salsa Festival

Video: Hoe Word Je Deelnemer Aan Het Riga Salsa Festival

Video: Hoe Word Je Deelnemer Aan Het Riga Salsa Festival
Video: Riga Salsa Festival 2018 After Video by Salsamalsa.com 2024, Mei
Anonim

De geboorteplaats van de vurige Latijns-Amerikaanse salsadans is het eiland Freedom - Cuba. Samen met Cubaanse immigranten werd deze dans geïntroduceerd en werd het eerst populair in de Verenigde Staten in de jaren 60 van de vorige eeuw, en kreeg daarna erkenning in de rest van de wereld. Deze dansstijl is geschikt voor mensen van alle leeftijden, maar het is het beste om deze onder begeleiding van ervaren meesters onder de knie te krijgen. Om dit te doen, moet je deelnemer worden aan het jaarlijkse Riga Salsa Festival.

Hoe word je deelnemer aan het Riga Salsa Festival
Hoe word je deelnemer aan het Riga Salsa Festival

instructies:

Stap 1

Het Riga Salsa Festival wordt elk jaar gehouden in het eerste decennium van juni. De registratie van deelnemers op de officiële website van het festival begint begin december. De aankondiging van het begin van de registratie verschijnt in de sectie "Nieuws". Ga naar de site en schrijf je in. Om dit te doen, moet u uw naam, patroniem en achternaam opgeven, uw paspoortgegevens en e-mailadres vermelden, die een bevestiging van registratie zullen ontvangen. Samen met de bevestiging ontvang je een bericht met ticketprijzen en details waarmee je je deelname kunt betalen.

Stap 2

Mocht het je niet zijn gelukt om je voor aanvang van het festival in te schrijven, doorloop dan deze procedure tijdens het festival. De eerste en tweede dag van haar werk begint met de registratie van deelnemers. Door je te registreren, kun je direct tickets kopen voor lessen en shows.

Stap 3

Een Full Pass, waarmee je een onbeperkt aantal lessen kunt volgen, maar ook alle shows en feesten, kost 145 euro. Als je alleen als toeschouwer aan het Riga Salsa Festival wilt deelnemen, koop dan een Party Pass, waarmee je naar elk feest kunt gaan.

Stap 4

Door een volledig ticket te kopen, krijgt u de kans om masterclasses bij te wonen van de beste salsadansers uit vele landen van de wereld, waaronder Cubaanse. Ze zullen allemaal deelnemen aan de grandioze avondshow, die het Riga Salsa Festival afsluit. Salsameesters uit de Baltische landen, Scandinavië, Groot-Brittannië, Polen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Nederland en anderen zullen anderhalf uur lang hun kunst demonstreren.

Stap 5

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw trainingsniveau - ervaren instructeurs zullen u helpen dit te verbeteren en zullen in staat zijn om basisbewegingen in een paar dagen les aan te leren. Het belangrijkste dat je misschien in de eerste plaats nodig hebt, is verlangen, en het zal niet moeilijk zijn om de basisbewegingen te leren.

Aanbevolen: