Wat Zijn De Namen Van De Deelnemers Aan De "Ural Dumplings"

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Namen Van De Deelnemers Aan De "Ural Dumplings"
Wat Zijn De Namen Van De Deelnemers Aan De "Ural Dumplings"

Video: Wat Zijn De Namen Van De Deelnemers Aan De "Ural Dumplings"

Video: Wat Zijn De Namen Van De Deelnemers Aan De
Video: How to Fold Dumplings 2024, Mei
Anonim

Het Uralskiye Pelmeni KVN-team, populair aan het begin van de 20e en 21e eeuw, is al lang een echt showtheater geworden. Het bijzondere van al hun nummers en miniaturen is dat de fictieve personages dezelfde namen dragen als de acteurs. Het hele land kent de artiesten dus niet alleen van gezicht.

De belangrijkste samenstelling van het team verzamelde zich in 1993
De belangrijkste samenstelling van het team verzamelde zich in 1993

instructies:

Stap 1

De ruggengraat van de "Oeral-knoedels" verzamelde zich voor het eerst in een jeugdkamp in 1993. Van het toneel voor de avond van het lachen, werd het toekomstige beroemde KVN-team geboren. Dmitry Sokolov wordt onofficieel beschouwd als haar ouder. Hij was het die zijn vrienden voorstelde: "Waarom niet?" Tegenwoordig verschijnt Dmitry in Pelmeny als tekstschrijver en acteur, probeert hij zichzelf als organisator van evenementen en producent van andere humoristische projecten, en wordt hij zelfs het gezicht van de winkelketen Pyaterochka. Samen met hem was de maker van het team de toekomstige kapitein Andrey Rozhkov. Nu is hij de auteur, acteur en artistiek leider van de populaire show. Andrey slaagt erin om in andere projecten op te treden als acteur en presentator. Onder de eerste deelnemers aan de "Ural dumplings" zijn ook Sergei Netievsky (showregisseur, acteur en scenarioschrijver) en Dmitry Brekotkin. Het is merkwaardig dat Dmitry vanwege de prestaties van het team eerst het instituut verliet en vervolgens met goede vooruitzichten op de bouwplaats werkte, waar hij helemaal geen spijt van heeft. In de loop der jaren werd hij een beroemde komiek en presentator, evenals een reclamegezicht voor Tricolor TV. In dezelfde 1993 voegden Sergei Isaev (hij verhuisde van een ander team) en Maxim Yaritsa zich bij het universiteitsteam. Beiden hebben met succes hun beroep ingeruild voor een loopbaan als acteur, auteur en presentator. Het gezicht van Sergei Ershov is minder bekend bij het publiek van de show "Ural dumplings", hij speelt meestal secundaire rollen. Maar zijn personages zijn charismatisch en het talent van de scenarioschrijver en editor is onmisbaar voor het team.

Stap 2

Sommige leden kwamen later bij Dumplings. De auteur van reprise en grappen Alexander Popov - in 1997. Soms verschijnt hij ook op het podium in cameo-rollen, net als de geluidstechnicus Sergei Kalugin. Sergey zit sinds 1995 in het nationale team. De artiest van de meeste nummers die in de show klinken, Vyacheslav Myasnikov, is van de jongere generatie van het team. Hij werd begin 2000 een "knoedel", net voordat het nationale team de titel van kampioen van de Major League van KVN won. Nu is de show van "Ural dumplings" moeilijk voor te stellen zonder zijn grappige en lyrische liedjes onder begeleiding van een gitaar. Professionele actrice Yulia Mikhalkova-Matyukhina voegde zich in 2010 doorlopend bij het team en daarvoor verscheen ze in sommige scènes op het podium. Weinig mensen weten dat dit meisje niet alleen getalenteerd domme jonge dames speelt, maar ook optreedt als een expert in het Rechevik-centrum, waar mensen spreken in het openbaar studeren. Soms worden nog twee actrices uitgenodigd voor de vrouwelijke rollen van "Pelmeni" - Ilana Isakzhanova en Stefania-Maryana Gurskaya.

Stap 3

Maar meerdere mensen weigerden tegelijkertijd om met een populair team op te treden. Dit zijn Olga Zakharova en Nikolai Rybakov, weinig bekend bij een breed publiek. Katerina Kudryavtseva en andere acteurs. Maar het vertrek van Sergei Svetlakov uit het nationale team was alleen maar gunstig. In "Dumplings" speelde hij ongeveer twee jaar, op het hoogtepunt van de roem van het team, en koos vervolgens het solopad van de auteur en acteur.

Aanbevolen: