Hoe Cadeaus Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Cadeaus Te Geven?
Hoe Cadeaus Te Geven?

Video: Hoe Cadeaus Te Geven?

Video: Hoe Cadeaus Te Geven?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Het is erg leuk om cadeaus te krijgen. Maar het is niet minder aangenaam om ze te geven, je voelt je een vriendelijke tovenaar die weet hoe hij gekoesterde verlangens moet vervullen. Om het plezier van de presentatie compleet en wederzijds te maken, kiest u de juiste geschenken en leert u natuurlijk hoe u ze presenteert.

Hoe cadeaus te geven?
Hoe cadeaus te geven?

instructies:

Stap 1

De keuze van een cadeau is afhankelijk van de gelegenheid. Voor een bruiloft of jubileum moet u bijvoorbeeld iets belangrijks presenteren. Maar dure cadeaus geven voor een professionele vakantie is het niet waard - op deze dag moet je jezelf beperken tot een schattig souvenir met een thema.

Stap 2

Als een kwestie van zakelijke etiquette, mogen geschenken voor partners en collega's niet overdreven persoonlijk zijn. Zelfs als u de smaak van de ontvanger goed kent, schenk hem dan iets neutraals - een hoogwaardige agenda, een kop en schotel van goed porselein, een visitekaarthouder. Het is geen slecht idee om de initialen van een collega op kantoorlederwaren te zetten - het is niet duur en maakt het cadeau persoonlijker.

Stap 3

Koop praktische dingen als cadeau voor je ouders. Nieuwe gerechten, een fijne, natuurlijke wollen deken, een kasjmier trui - kies wat je ouders graag zouden willen hebben, maar niet zelf zullen kopen. Geef geen geld uit aan dure verpakkingen. Stop je cadeau in een doos of wikkel het in mooi papier. En vergeet niet een wenskaart bij te voegen.

Stap 4

Het is vooral leuk om geschenken aan kinderen te geven - oprechte vreugde van de ontvangers van de geschenken is gegarandeerd. Houd er rekening mee dat veel kleine geschenken uw baby zullen verrassen met meer dan één, zij het duurder, item. U kunt bijvoorbeeld 10-12 verschillende pakketten onder de kerstboom leggen - één voor elke dag van de vakantie. Als je een kind een verjaardagscadeau geeft, geef dan kleine „troostprijzen” aan zijn broers en zussen.

Stap 5

Vrienden kunnen beter geven waar ze van dromen. Het is erg handig om een cadeaupakket te kopen. Dan, in plaats van een hoop goedkope kleinigheden, wordt je vriend de eigenaar van het ding van zijn dromen. Geef geen geld aan dierbaren, want het is niet moeilijk om erachter te komen wat ze nodig hebben.

Stap 6

Maar familieleden kunnen zonder verrassingen. Een gezamenlijke reis voor vakantiegeschenken wordt een zeer goede familietraditie. Bespreek vooraf uw cadeaubudget. De hit zal honderd procent zijn - de vrouw krijgt precies de tint lippenstift of vernis die ze nodig heeft, de tienerzoon - het meest noodzakelijke computerspel en de dochter - de pop die haar het mooist lijkt. Stop aan het einde van de geschenkmarathon bij het café en vier de komende vakantie.

Aanbevolen: