Welke Cadeaus Te Geven En Hoe Ze Te Presenteren?

Inhoudsopgave:

Welke Cadeaus Te Geven En Hoe Ze Te Presenteren?
Welke Cadeaus Te Geven En Hoe Ze Te Presenteren?

Video: Welke Cadeaus Te Geven En Hoe Ze Te Presenteren?

Video: Welke Cadeaus Te Geven En Hoe Ze Te Presenteren?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Het traditionele donatieproces kan worden omgezet in een echte show. En ook als je cadeau niet heel duur is, zal het prettige bezorgmoment nog lang bijblijven. Het belangrijkste is dat de persoon een goed humeur heeft. Hoe cadeaus te geven en wat te presenteren om een eregast te worden op de feestdag.

Welke cadeaus te geven en hoe ze te presenteren?
Welke cadeaus te geven en hoe ze te presenteren?

instructies:

Stap 1

Open de deur in stijl en breng een armvol bloemen voor je neus! Niet zomaar drie weesanjers, maar een volwaardig weelderig boeket van 55 rozen of 77 tulpen. Hoe bizar de compositie, hoe beter het moment van het geven van een cadeau zal worden onthouden.

Stap 2

Verpak je cadeau altijd in cadeaupapier en versier met de grootste strik ooit. Zelfs als dit een culinaire encyclopedie is of een nieuwe frambozen lampenkap die er op zichzelf al presentabel uitziet, zal transparant mooi inpakpapier helpen om de waarde van het geschenk en de zorg voor de ontvanger te benadrukken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Een ansichtkaart is een visitekaartje van een schenker op vakantie. Het moet aan het geschenk worden gehecht. Laat het maar een dag duren (en vlieg dan met het inpakpapier in de mand), maar gevuld met oprechte woorden en goede wensen, zal de kaart je het beste vertellen over je houding ten opzichte van de vakantie. Vergeet niet om de meest oprechte felicitaties samen te stellen en deze met uw eigen hand te ondertekenen.

Stap 4

Je moet het ding geven dat je echt voor jezelf wilt houden. Dan komt het geschenk echt uit het hart. Denk aan je kindertijd, toen je moeder een enorme set stiften voor je vriend kocht en je weigerde naar zijn verjaardagsfeestje te gaan omdat het te jammer was om zo'n benijdenswaardig cadeau af te staan. Volwassen ontvangers hebben precies dezelfde perceptie van de werkelijkheid. Je komt met een stomme kleinigheid, de volgende keer doen ze de deur voor je neus dicht.

Stap 5

Een win-winversie van de goede oude klassiekers: dames houden van parfum en chocolade, heren houden van dure whisky en stijlattributen. Welke geschenken te geven - ja, alleen de duurste!

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Waarom niet vragen wat de jarige te wachten staat? Het is veel prettiger om de verpakking uit te klappen en de verwachte gloednieuwe smartphone eronder te vinden dan een nutteloze verouderde elektronische lezer. Pragmatisme moet opwegen tegen originaliteit. Een uitzondering kunnen zeer dure verrassingsgeschenken zijn: een auto, een appartement, een cruise, enz.

Stap 7

Grappige cadeaus zijn voor voorzichtige donateurs. Niet iedereen zal de rubberen uitwerpselen en de knallende clown waarderen. Ja, en ieders gevoel voor humor wordt op verschillende manieren ontwikkeld. Laat je bij het kiezen van een cadeau goed leiden door de situatie, want een grapje moet passend zijn.

Stap 8

Ondergoed, dieren en intiem speelgoed worden alleen gegeven aan de naaste en geliefde mensen die goed bekend zijn, met wie ze onder hetzelfde dak wonen en in hetzelfde bed slapen. Voor alle andere vrienden zijn deze cadeau-opties onaanvaardbaar.

Stap 9

Geld is het meest wenselijke en universele geschenk voor mensen van alle leeftijden, alle rangen en standen, alle geslachten en rassen. Een ansichtkaart en een envelop zijn een goede reden om met opgeheven hoofd op vakantie te gaan.

Aanbevolen: