Hoe Maak Je Een Ansichtkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ansichtkaart?
Hoe Maak Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart?
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, Mei
Anonim

Je hebt een cadeau gekozen voor je geliefde voor een bepaalde vakantie, maar de ansichtkaarten op de etalage pasten niet bij je, leken saai, of je wilt je cadeau gewoon creatief decoreren en je geliefde laten zien hoeveel hij dierbaar is voor jou, niet beperkt tot banale ideeën van papierfabrieken. Nou, laten we dan beginnen)

Hoe maak je een ansichtkaart?
Hoe maak je een ansichtkaart?

Noodzakelijk

Je hebt een beetje geduld, creativiteit, aandacht en warmte van de ziel nodig)))

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moeten we de kant-en-klare handgemaakte ansichtkaarten, die gemakkelijk op het net te vinden zijn, nader bekijken. Bekijk ze, wat je er leuk aan vindt en wat niet. Kies een basiskleur - het is niet nodig om het te overdrijven door meer dan drie kleuren te gebruiken. Idealiter zou slechts 1 achtergrondkleur de algemene sfeer moeten bepalen, de andere 2 zouden het alleen moeten benadrukken, je eigen accent instellen, samenkomen en helderheid en kleur geven aan de hele ansichtkaart.

Bekijk de originele oplossingen van naderbij en noteer degene die je leuk vindt, het kan een creatief gebruik van draden zijn of een origineel inlegvel met felicitaties.

Stap 2

Bepaal het algemene thema van de ansichtkaart. Bedenk wat u met deze persoon gemeen heeft met de aanstaande vakantie, verbeeld dit idee! Misschien toen je een jaar geleden, terwijl je samen wandelde, deze feestdag vierde, een enorme teddybeer ontmoette die flyers uitdeelde en hier heel lang om lachte? Breng deze beer tot leven op de ansichtkaart die je nu aan het maken bent.

Stap 3

Combineer je ideeën over deze beer en de ideeën van originele, handgemaakte ansichtkaarten die je net hebt gezien, probeer dit alles zo nauwkeurig mogelijk in de praktijk toe te passen, dit alles met een warme ziel en een open hart. Veel succes bij het maken van uw eigen, creatieve uitvoering)))

Aanbevolen: