Hoe U Een Tabaksverbod Kunt Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Tabaksverbod Kunt Houden?
Hoe U Een Tabaksverbod Kunt Houden?

Video: Hoe U Een Tabaksverbod Kunt Houden?

Video: Hoe U Een Tabaksverbod Kunt Houden?
Video: Moet het rookverbod verder worden uitgebreid?! 🚬 ❌| Straatreport 2024, April
Anonim

Op 31 mei wordt in ons land anti-rookdag gevierd. De kwestie van stoppen met roken is al lang een urgent probleem voor veel burgers. Als deze datum echt iets voor je betekent, moet je hem zo besteden dat hij herinnerd wordt.

Hoe u een tabaksverbod kunt houden?
Hoe u een tabaksverbod kunt houden?

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het doel van deze dag begrijpen. In dit geval is het raadzaam om dit van tevoren uit te zoeken. Als je echt besluit te stoppen met roken, moet je geen drastische veranderingen plannen voor één dag. Het is raadzaam om de gewoonte van psychologische en fysiologische aard geleidelijk op te geven /

Stap 2

Om het gemakkelijker te maken om te bepalen of je het nodig hebt of niet, stel je jezelf voor. Je bent een persoon die stevig op de grond staat, elke dag honderden moeilijkheden overwint en weet hoe je voor je welzijn moet zorgen. In feite ben je een superheld die alles kan als hij dat wil. En je bent onder invloed van een of ander rookstokje? Breng eer aan jezelf en besteed een deel van je inspanningen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.

Stap 3

Internetbronnen staan vol met informatie over hoe u kunt stoppen met roken en welke effecten roken op uw gezondheid kan hebben. Bekijk deze inhoud, let op hoeveel nare dingen je vrijwillig in je lichaam binnendringt als je rookt.

Stap 4

Als bovenstaande punten impact op je hebben gehad, is het uiteindelijke doel 31 mei. Dit zou de dag moeten zijn dat je geen sigaret oppakt. Ga indien mogelijk met uw gezin naar de natuur, ontspan, laat deze dag een psychologische impact hebben en keur uw keuze goed. Je kunt een symbolische verbranding van een pakje sigaretten regelen of een "begrafenis" van een ongezonde levensstijl. Dit alles moet natuurlijk op een komische manier gebeuren en u en uw gezinsleden laten glimlachen.

Stap 5

In sommige gevallen is nicotineverslaving erg sterk. Als je begrijpt dat je hier last van hebt, neem dan contact op met een specialist op dit gebied. Hier is het niet meer nodig om jezelf in een bepaald kader te drijven en een dag aan te wijzen waarop je stopt met roken. Volg gewoon de kuur en markeer deze datum in de komende jaren.

Aanbevolen: