Hoe Versier Je Een Kinderverjaardagstafel?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kinderverjaardagstafel?
Hoe Versier Je Een Kinderverjaardagstafel?

Video: Hoe Versier Je Een Kinderverjaardagstafel?

Video: Hoe Versier Je Een Kinderverjaardagstafel?
Video: styling: een zwart-wit kinderfeestje in de tuin | vtwonen | tips 2024, Mei
Anonim

Een kindertafel versieren op een verjaardag is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Traditionele kaarsen zullen niet werken - het is gevaarlijk. Nieuwsgierige kleintjes halen in de eerste vijf minuten van de vakantie papieren bloemen uit servetten. En zelfs jonge dames kunnen onverschillig blijven voor verse bloemen.

Hoe versier je een kinderverjaardagstafel?
Hoe versier je een kinderverjaardagstafel?

Het is nodig

  • Verse groenten
  • Vers fruit
  • Vers brood
  • Spiesjes
  • Snoep
  • Katoen draad
  • Luchtballonnen

instructies:

Stap 1

Een kindertafel op een verjaardag versier je op een mooie, originele en eetbare manier. Bovendien kunnen kinderen van jongere en oudere voorschoolse leeftijd nogal kieskeurige gasten zijn en een exquise salade of liefdevol gebakken gekookt varkensvlees niet aanraken. Daarom is de beste manier om de kindertafel te versieren en tegelijkertijd de kleine gasten te voeden, de traktatie mooi te maken. Bijna alle kinderen eten salades en tweede vleesgerechten zonder veel plezier, dus het is niet de moeite waard om een warme maaltijd te gebruiken. Maar bijna alle kinderen zijn dol op broodjes. En sandwiches kunnen ideaal zijn als decoratie. Maar niet alleen banale worst- of kaasbroodjes, maar creatieve verrukkelijke en grappige dierenbroodjes of canapé-wolkenkrabbers.

Stap 2

Worst, plakjes kaas, olijven, komkommers, maïs in blik en erwten in verschillende combinaties kunnen worden gebruikt om een broodje mobiele telefoon of een broodje krab te maken. Brood, gekookte worst, groenten en tomaten veranderen snel in een smakelijke roos, en een heldere canapé met meerdere verdiepingen wordt gemaakt van groenten, vleeswaren, kaas en een stuk brood met spiesjes.

Hoe versier je een kinderverjaardagstafel?
Hoe versier je een kinderverjaardagstafel?

Stap 3

Niet alle kinderen houden van fruit en groenten in hun natuurlijke vorm. Dus ook hier kun je een trucje uithalen, plakjes fruitmarmelade als versiering op tafel zetten en hoge glazen vullen met gesneden fruit. Van snoep en een lange draad wordt in een paar minuten een lange slinger gemaakt en chocoladedieren kunnen naar gelang het aantal jonge gasten tussen de borden met de hoofdgerechten worden gezet.

Het zal moeilijk zijn om te doen zonder "oneetbare" decoraties, dus vóór het feest moet je zeker ballonnen, heldere strikken en linten inslaan.

Aanbevolen: