Hoe Kerst Vieren In Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Kerst Vieren In Rusland
Hoe Kerst Vieren In Rusland

Video: Hoe Kerst Vieren In Rusland

Video: Hoe Kerst Vieren In Rusland
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, April
Anonim

Kerstmis is een heldere en gerespecteerde vakantie in Rusland. Dit is de geboortedag van Jezus Christus. God en Redder van de wereld. Iedereen weet dat deze feestdag bestaat, maar weinigen weten hoe ze het correct moeten vieren.

Hoe kerst vieren in Rusland
Hoe kerst vieren in Rusland

Het is nodig

Kerstboom, versieringen, geschenken, kaarsen, Bijbel

instructies:

Stap 1

Woon een kerstdienst bij. Bid en steek een kaars aan in de tempel. Vraag een geestelijke om een zegen.

Stap 2

Ondanks dat het gebruikelijk is om op feestdagen alcohol te drinken, mag je hier geen misbruik van maken. Geef alcohol op en breng deze dag in nuchterheid door.

Stap 3

Raad niet op deze dag. De Schrift zegt dat waarzeggerij een zonde is. De traditie die vanuit het heidendom tot ons is gekomen, zal geen spiritualiteit toevoegen, maar zal alleen tot waanideeën leiden.

Stap 4

Kleed een mooie boom aan. Versier het met speelgoed, slingers, fruit. Hang snoep of peperkoek aan de boom. Leg er van tevoren gemaakte cadeaus voor je familie en vrienden onder.

Stap 5

Bereid veel heerlijke maaltijden. Taarten, gelei, snacks, salades en meer. Uw succes hangt af van vaardigheid en verbeeldingskracht. Dek de feesttafel en nodig gasten uit. Veelkleurige servetten, taps toelopende delen, naamkaartjes zullen een goede aanvulling zijn op het uiterlijk van de tafel.

Stap 6

Organiseer leuke prijsvragen met prijzen en cadeaus. Verdeel in teams voor meer plezier. Markeer de beste teams met de hoofdprijzen. Zing een paar kerstliederen aan tafel. Lees gedichten over Kerstmis.

Stap 7

Breng tijd buitenshuis door. Rodelen, schaatsen, taggen, sneeuwballen - dit alles zal je perfect opvrolijken. Tijd doorbrengen met familie en vrienden zal veel vreugde en geluk brengen.

Stap 8

Lees de Bijbel voor het slapengaan. Dank God voor een goede dag in je leven. Bid en wens het goede in je hart voor degenen die je dierbaar zijn. Onthoud dat het beste geschenk voor God je dankbare hart zal zijn.

Aanbevolen: