Hoe Maak Je Een Knuffeldier?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Knuffeldier?
Hoe Maak Je Een Knuffeldier?

Video: Hoe Maak Je Een Knuffeldier?

Video: Hoe Maak Je Een Knuffeldier?
Video: ACTION DIY: makkelijke ALPACA knuffel maken ZONDER NAAIEN ✂️ 2024, April
Anonim

Vastenavond is een leuke viering van het afzien van de winter, die gepaard gaat met liederen, dansen en uitbundige feesten. Het hoofdgerecht op tafel is pannenkoeken met verschillende vullingen. Het hoogtepunt van de vakantie is de verbranding van de Maslenitsa-beeltenis, die is gemaakt van stro en gekleed in dameskleding. En een kleine vogelverschrikker van Maslenitsa wordt beschouwd als een huisamulet, dat met uw eigen handen met uw kinderen kan worden gemaakt.

Hoe maak je een knuffeldier?
Hoe maak je een knuffeldier?

Het is nodig

twee oude witte handdoeken van verschillende maten, doeken voor decoratie, touw, schaar, verf

instructies:

Stap 1

Het is moeilijk om bast en stro te krijgen in stedelijke omstandigheden, dus we zullen een knuffeldier maken van beschikbare materialen.

Rol een grote handdoek op. Buig het doormidden. Trek het touwtje op drie plaatsen aan zodat je een imitatie krijgt van het hoofd, het gat waar we de handen insteken en het lichaam zelf.

Rol een kleinere handdoek en trek eraan met touwtjes. Dit zullen voorwaardelijke handen zijn.

Stap 2

Steek een kleinere rol in het voorbereide gat. Het bleek een lichaam met armen te zijn.

Stap 3

Buig een grote gekleurde doek of sjaal doormidden, knip een gat voor het hoofd van onze pop. Gooi de voorbereide doek over het lichaam van de pop. Vorm de jurk van een vrouw. Knoop een riem van touw of een andere mooie stof. Weelderig draperen om een pop met vrouwelijke vormen te maken.

Het gezicht van de pop kan worden getekend met verf of viltstiften, of je kunt oogknopen aannaaien. Bind een stoffen zakdoek over het hoofd van het knuffeldier.

De zelfgemaakte Shrovetide-pop is klaar.

Aanbevolen: