Hoe Bruiloftsflessen Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Bruiloftsflessen Te Versieren?
Hoe Bruiloftsflessen Te Versieren?

Video: Hoe Bruiloftsflessen Te Versieren?

Video: Hoe Bruiloftsflessen Te Versieren?
Video: flessen versieren 2024, April
Anonim

Tijdens het huwelijksfeest worden twee flessen champagne voor de pasgetrouwden neergezet. Ze staan de hele avond op tafel en de pasgetrouwden nemen ze mee. De eerste fles champagne wordt geopend op de huwelijksverjaardag en de tweede op de verjaardag van het eerste kind. Het is gebruikelijk om deze flessen te versieren, maar als u geen gebruik wilt maken van de diensten van gespecialiseerde salons, kunt u de flessen zelf versieren.

Hoe bruiloftsflessen te versieren?
Hoe bruiloftsflessen te versieren?

instructies:

Stap 1

Een manier om flessen te versieren is om een petite bruidsjurk en een bruidegomspak te naaien en ze op de flessen te zetten. Deze outfits hebben tijd nodig om te maken. Als er een naaister is onder de bruidsmeisjes, vraag haar dan om de kostuums te doen. Het is goed als de jurk op de fles wordt gecombineerd met de jurk van de bruid. Vergeet de vlinderdas of stropdas van de bruidegom niet. Deze flessen zien er grappig uit.

Stap 2

De flessen kunnen worden versierd met verf. Teken hiervoor een rand van de afbeelding op het glas met een speciale omtrek (goud, zilver of brons), wacht tot de omtrek droog is en schilder de afbeelding zorgvuldig. Gebruik speciale acrylverf, verdun ze niet met water, want dan verliezen ze hun houdbaarheid. Probeer niet over de contourlijn te schilderen - dit geeft de tekening een glas-in-loodeffect. Verf beide flessen in dezelfde stijl, maar niet noodzakelijk hetzelfde.

Stap 3

Omdat champagneflessen meestal van donker glas zijn gemaakt, zien ze er goed uit met lichte decorelementen. Om te versieren, neem een lang licht rond koord in dwarsdoorsnede, bevestig het met lijm aan de onderkant van de fles. Wikkel de fles in een spiraal, ergens legt het koord de ring strak tegen de ring, ergens met een inkeping van de vorige rij met 0,5-1 cm. Bevestig het koord aan de hals met lijm zodat het het openen van de fles niet belemmert flessen. Naai gouden kralen en rozen van linten op het koord - je kunt in elke volgorde, of je kunt in stapels.

Stap 4

Als je weet hoe je moet haken, brei dan een flessenkoker van witte draad. Je moet het niet met een dicht breisel breien, het is beter dat de hoes opengewerkt is en als het ware uit kant bestond. Versier de afgewerkte hoes met kralen, linten, lintbloemen en glitters. Probeer bloemen te kiezen die niet erg groot zijn - ze zien er omslachtig uit.

Stap 5

Flessen die in contrasterende kleuren zijn geverfd, zien er spectaculair uit. Kleur de ene fles zwart en de andere wit. Lijm op de zwarte fles dichter bij de basis een brede strook wit kant en op de witte fles - dezelfde kant, alleen zwart. U hoeft niets anders toe te voegen, deze decoratie ziet er laconiek en een beetje gotisch uit.

Aanbevolen: