Hoe U Muzikale Groeten Verzendt

Inhoudsopgave:

Hoe U Muzikale Groeten Verzendt
Hoe U Muzikale Groeten Verzendt

Video: Hoe U Muzikale Groeten Verzendt

Video: Hoe U Muzikale Groeten Verzendt
Video: Сажалка для рассады 2024, April
Anonim

Muzikale groeten zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Opgemerkt moet worden dat virtuele ansichtkaarten zeer divers kunnen zijn. Een verrassing ontvangen van dierbaren - is dat niet heerlijk en aangenaam?

Hoe u muzikale groeten verzendt
Hoe u muzikale groeten verzendt

Het is nodig

Geld op de telefoonrekening

instructies:

Stap 1

Kies een liedje dat bij je past. Er zijn een groot aantal sites op Runet die klaar staan om compleet verschillende ansichtkaarten aan te bieden met de beste liedjes van verschillende jaren. Probeer precies te vinden wat je leuk vindt en zal natuurlijk de held van de gelegenheid aangenaam verrassen. In de uitgestrektheid van internet kun je felicitaties vinden voor alle feestdagen en evenementen. Er zijn zelfs speciale ansichtkaarten met de stemmen van beroemdheden, en voor degenen die graag grappen maken, zijn er ansichtkaarten met gags.

Stap 2

Bepaal waar u deze kaart naartoe wilt sturen. Dergelijke felicitaties kunnen naar mobiele telefoons of vaste lijnen worden gestuurd. Het zal worden gezien als een normaal telefoongesprek. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de technologie zelf, is het vermeldenswaard dat deze ansichtkaarten worden verzonden met behulp van een software-communicator die op een of meer servers is geïnstalleerd. Het implementeert de logica voor het bezorgen van briefkaarten. Gesprekken worden doorgeschakeld via een VolP-provider en daarom wordt het nummer van de abonnee automatisch gebeld en gebeld als hij de telefoon niet opneemt, het apparaat zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt of er een netwerkstoring optreedt. Daarnaast kan het versturen van een spraakkaart overal ter wereld of gelijktijdig naar een groot aantal gebruikers plaatsvinden.

Stap 3

Betaal voor de bestelde. Bij het gebruik van virtuele diensten van muziekkaarten wordt meestal betaald met speciale microbetalingen. Stuur een bericht met de op de site aangegeven codering naar het verkorte servicenummer. Op uw account wordt een bedrag (bovendien automatisch) in rekening gebracht dat gelijk is aan de kosten van de spraakkaart.

Stap 4

Geniet van de reactie van de held van de gelegenheid (liefst positief). Onthoud dat deze procedure niet zo moeilijk is als het op het eerste gezicht lijkt.

Aanbevolen: