Hoe U Uw Gua-nummer Kunt Berekenen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gua-nummer Kunt Berekenen
Hoe U Uw Gua-nummer Kunt Berekenen

Video: Hoe U Uw Gua-nummer Kunt Berekenen

Video: Hoe U Uw Gua-nummer Kunt Berekenen
Video: How to Calculate Your Feng Shui Life Gua Number | Feng Shui Basics for Beginners Guide #fengshui 2024, April
Anonim

Tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich tot de wijsheid van oude beschavingen om succes te behalen in hun carrière en gezinsleven. Om dit te doen, kun je Feng Shui gebruiken - een Chinese leerstelling waarmee je de sleutel tot succes en welzijn kunt vinden. Een van de belangrijke tools van Feng Shui is het persoonlijke gua-nummer. Om het te berekenen, heeft u uw geboortedatum en naleving van bepaalde regels nodig.

Hoe u uw gua-nummer kunt berekenen
Hoe u uw gua-nummer kunt berekenen

instructies:

Stap 1

Een van de kenmerken van het berekenen van het aantal gua is dat het geboortejaar moet worden opgegeven volgens de Chinese kalender. Dit moet u doen als u in januari of begin februari bent geboren. In 1982 begon het Chinese Nieuwjaar bijvoorbeeld op 25 januari, dus voor degenen die op 24 januari 1982 zijn geboren, moet 1981 worden genomen om het aantal gua te berekenen.

Voeg na het opgeven van het geboortejaar de laatste twee cijfers toe. Als u een tweecijferig nummer krijgt, voegt u de cijfers opnieuw toe. Als u bijvoorbeeld in 1986 bent geboren, zou de berekening zijn: 8 + 6 = 14, 1 + 5 = 5.

Stap 2

De volgende stap in de berekening is afhankelijk van uw geslacht. Voor mannen moet het resulterende aantal worden afgetrokken van 10. Voor jongens geboren na 2000 moet dit aantal worden afgetrokken van 9.

Voor een vrouw moet 5 worden toegevoegd aan het getal dat wordt verkregen door de laatste cijfers van het geboortejaar toe te voegen, en voor een meisje geboren na 2000 - 6.

Stap 3

Als u als resultaat van alle berekeningen een getal van twee cijfers krijgt, moeten de componenten ervan ook worden opgeteld. Het resultaat is uw persoonlijke gua-nummer.

Bijgevolg zal het aantal gua voor een man geboren in 1986 vijf zijn, en voor een vrouw van hetzelfde geboortejaar - één.

Aanbevolen: