Wat Geef Je Je Baas?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Baas?
Wat Geef Je Je Baas?

Video: Wat Geef Je Je Baas?

Video: Wat Geef Je Je Baas?
Video: 24 uur lang alles doen wat MATTHY zegt 2024, April
Anonim

Het is niet gemakkelijk om geschenken te geven aan mensen met een hogere rang en die niets nodig hebben. Je zult ze niet verrassen met gewone dingen, en er is niet genoeg geld voor te duur. Hoe kom je waardig uit deze situatie en geef je de leider een geschenk dat hem zal bevallen?

Wat geef je je baas?
Wat geef je je baas?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste bij geschenken is niet hun waarde, doel of gebruikswijze, maar de indruk die ze op een persoon zullen maken. De gever moet zichzelf een simpele vraag stellen: zal hij het cadeau leuk vinden of niet. Je moet iets kiezen op basis van dit principe - zodat je het leuk vindt en positieve emoties veroorzaakt. Het is belangrijk om een goede indruk te maken.

Stap 2

Wat kan een baas gelukkig maken? Geschenken hoeven niet materieel te zijn. Het belangrijkste is dat ze niet standaard zijn - die aan iedereen en altijd worden gegeven. Bovendien is het niet zo moeilijk om een origineel cadeau te maken. Met een beetje fantasie en creativiteit maak je van een ogenschijnlijk banale doos chocolaatjes of een fles whisky een megainteressant cadeau.

Stap 3

Het is een goed idee om dingen exclusief te maken. Als er bijvoorbeeld wordt besloten om de directeur een set alcoholische dranken te geven, laat hem dan bij de naam van deze persoon worden genoemd. Het veranderen van het labelontwerp in onze tijd is over het algemeen een kleinigheid, elke drukkerij zal zo'n bestelling uitvoeren. En als het bedrijf ontwerpspecialisten heeft, kunt u hen deze taak toevertrouwen. Hetzelfde kan worden gedaan met veel andere dingen. Breng de logo's van de chef op de pen aan, presenteer een video-felicitatie van alle collega's en partners, ontwerp elk ander geschenk individueel.

Stap 4

Alleen die geschenken die overeenkomen met zijn status mogen aan de chef worden gepresenteerd. Ongetwijfeld weet een rijk persoon veel over veel dingen en is hij gewend aan hoge kwaliteit. Ondertussen mag de waarde van een geschenk niet alleen in geld worden uitgedrukt. Het belangrijkste is met welke gevoelens en wensen dit "gebaar" wordt uitgevoerd. Het wordt vaak duidelijk dat een geschenk alleen is voorbereid omdat de etiquette het vereist, er is niets persoonlijks, spiritueels in geïnvesteerd. Deze benadering is zeer ongewenst.

Stap 5

Een geschenk aan de CEO is meestal een manier om het respect van het team voor de leider uit te drukken, zijn leiderschapsposities en erkenning te benadrukken. Het is goed hiervoor om leren portefeuilles, eersteklas chocolade, producten van edelmetaal, modieuze horloges in een klassieke stijl, enz. Laat hem vooral op deze dag voelen, weten dat hij op zijn team kan rekenen.

Aanbevolen: