Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Op Het Rode Plein

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Op Het Rode Plein
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Op Het Rode Plein

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Op Het Rode Plein

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Op Het Rode Plein
Video: Het nieuws wordt aan de kinderen verteld! #6.1 | Een Huis Vol 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond op het Rode Plein - zo'n feest kan nauwelijks triviaal worden genoemd. Het komt echter vaak voor dat mensen die besluiten het nieuwe jaar op het centrale plein van het land te vieren, dit niet kunnen. De specialisten stelden hun instructies op over hoe ze niet naar huis moesten gaan op 31 december, voordat ze het Rode Plein bereikten.

Hoe het nieuwe jaar te vieren op het Rode Plein
Hoe het nieuwe jaar te vieren op het Rode Plein

Een wens doen onder het klokkenspel - wat is er interessanter, spannender en romantischer. Sterker nog, vaker blijkt dat het plein al bezet is door massa's bezoekers, of zelfs helemaal afgesloten is, het koud is om op straat te staan, de keuringsprocedure, het verbod op de invoer van alcohol, etc. Om niet teleurgesteld te zijn en om de vakantie goed te ontmoeten, moet je je zorgvuldig voorbereiden.

Als iemand die je kent al zo'n zoektocht heeft geprobeerd, vraag hem dan naar alle valkuilen. Je kunt ook thematische forums verder bestuderen om je eigen gedragstactieken te ontwikkelen.

Wat te dragen

Natuurlijk, om niet in een ijspegel te veranderen en de eerste dagen van het vakantieweekend niet met een temperatuur in bed door te brengen, moet je je warm kleden. Ballroomjurken die thuis met veel plezier worden gedragen, zult u moeten vergeten. Op straat, dus op straat. Dit betekent een warme broek of panty. Als alternatief is een legging voldoende. Zorg voor een warm donsjack en een muts of hoofddoek. Vergeet handschoenen niet, want als je handen bevriezen wanneer je het sterretje in brand moet steken, zal hier weinig prettigs aan zijn.

Maar het is beter om bontjassen en dure schapenvachtjassen te weigeren. Er is immers te veel concentratie van mensen op het plein en je kunt je bovenkleding gemakkelijk verpesten met een sterretje, een voetzoeker of sappen.

Hoe laat is het?

Welke tijd om samen te komen voor het nieuwe jaar is een van de belangrijkste vragen. Immers, als je op het laatste moment besluit erheen te gaan, loop je het risico er simpelweg niet te komen. Daarom wordt het meestal aanbevolen om om 21.00 uur op te staan. Je hebt dus alle kans om een goede plaats in te nemen en door alle afzettingen te gaan, waarvan er 3 of meer kunnen zijn.

Houd er rekening mee dat de metro naast het Rode Plein gesloten zal zijn, dus het duurt 2-3 stations om er te komen, wat dezelfde tijd is.

Eten en drinken

Wat een nieuwjaar zonder feest. Het maakt niet uit dat het feest in het hart van het land plaatsvindt. Een picknick buiten is nog interessanter en leuker. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat er een aantal beperkingen zijn die in acht moeten worden genomen. Zo mag je bijvoorbeeld niets meenemen in een glazen bak. Dienovereenkomstig moest de alcohol in plastic worden gegoten. En het is geen feit dat je het op het plein mag brengen.

Al het voedsel moet van tevoren worden bereid - sandwiches worden gesneden, groenten en fruit worden gewassen. Het is natuurlijk beter om geen salades mee te nemen. De beste optie is om het nieuwe jaar op het Rode Plein te vieren en dan naar huis te gaan naar de feesttafel.

Vuurwerk en het slaan van de klok

Als het je nog steeds niet is gelukt om op het plein te komen en op het Teatralnaya-plein of Lubyanka bent gebleven, wanhoop dan niet. Hier hoor je immers ook het klokkenspel goed en zie je duidelijk het vuurwerk. Dus op slechts een paar honderd meter van het plein kun je de vakantie onvergetelijk vieren.

Het is beter om met het hele bedrijf tegelijk naar de vakantie te komen, want dan is het gewoon onrealistisch om daar te vinden. Ten eerste zijn er te veel mensen. Ten tweede beginnen telefoons in de regel slecht te werken op oudejaarsavond.

Aanbevolen: