Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Per Post?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Per Post?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Per Post?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Per Post?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Per Post?
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van het nieuwe jaar beginnen de meeste kinderen wensen te maken en de Kerstman hierover te informeren. Ieder kind heeft de mogelijkheid een brief te sturen naar een sprookjesfiguur, zeker als ouders hem daarbij helpen.

Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman per post?
Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman per post?

instructies:

Stap 1

Zelfs als je alleen "Santa Claus" op de envelop schrijft, weten de postbodes waar ze zo'n bericht naartoe moeten sturen. Het is echter beter als u nog steeds het juiste adres aangeeft: 162390, Vologda Oblast, Veliky Ustyug, naar Grandfather Frost.

Stap 2

Vertel je kind dat zijn assistenten - Snegurochka, sprookjeshelden en bosdieren - de Kerstman helpen met het sorteren van de post. Maar ondanks dit heeft grootvader nog steeds geen tijd om snel te reageren op iedereen die hem schreef. Stuur hem daarom vooraf - eind november - begin december een brief.

Stap 3

Door de populariteit van e-mail zijn papieren brieven als fenomeen vrijwel verdwenen. De kans is groot dat uw kind niet bekend is met de etiquette en regels voor het schrijven van brieven. Help hem door te suggereren hoe het correct moet worden geschreven. Laat je kleintje vooraf goed nadenken over de inhoud van zijn brief. Het moet tenslotte niet alleen een lijst met geschenken bevatten, maar ook het verhaal van het kind over zichzelf, en goede felicitaties met de vakantie aan grootvader Frost zelf. Vertel uw kind waarover het beter is om in de brief te schrijven - over prestaties, prijzen, kleine overwinningen.

Stap 4

Naast de brief zelf, moet je een klein cadeautje in de envelop doen - een tekening, applique of iets anders gemaakt door de handen van je kind. De brief zelf kan worden versierd met kleurpotloden.

Stap 5

Onderteken de envelop en breng deze naar het postkantoor. Misschien heeft uw afdeling een speciale brievenbus voor brieven aan de Kerstman. Laat het kind het bericht er zelf in droppen.

Stap 6

Als het antwoord van Veliky Ustyug komt, zul je het met niets verwarren - er zal een speciale stempel van de kerstman op de envelop staan. Als je bang bent dat het antwoord te laat komt en het kind teleurgesteld zal zijn, schrijf hem dan zelf een brief namens een sprookjesfiguur die de Kerstman helpt bij het sorteren van brieven. De tekst kan er bijvoorbeeld zo uitzien: “Beste Vanechka. Ik schrijf u namens de kerstman. Helaas kan hij u nu niet schrijven, maar hij zal uw brief zeker later beantwoorden. Je tekening hangt in zijn herenhuis op de meest opvallende plek. Veel succes en alle goeds!"

Aanbevolen: