Zo Wens Je Je Familie Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Familie Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Familie Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Familie Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Familie Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: #034: Gelukkig nieuwjaar! (incl ultieme tip voor zwemtraining op wintersport) 2024, Mei
Anonim

Mensen hebben vaak niet genoeg tijd om vriendelijke woorden te zeggen tegen hun dierbaren. Oudejaarsavond is een geweldige gelegenheid om je liefde en genegenheid te uiten, dus je moet goed nadenken en je felicitaties van tevoren voorbereiden, zodat het oprecht, vreugdevol en opgewekt is.

Zo wens je je familie een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je familie een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Verander in Santa Claus of Snow Maiden en verschijn in deze vorm voor je familie. Je kunt ook een dierenkostuum kopen of huren, dat een symbool is van het komende jaar volgens de oosterse kalender - Draak in 2012, Slangen in 2013, Paarden in 2014. Maak je felicitaties op zo'n manier dat het overeenkomt met je imago.

Stap 2

Koop loten en geef ze aan uw familie als nieuwjaarskaarten. De kans om te winnen is natuurlijk minimaal, maar zou er op oudejaarsavond een wonder moeten gebeuren? U kunt loten in ansichtkaarten plaatsen of ze versieren met sneeuwvlokken, wat u er niet van weerhoudt uw loten aan de organisator te presenteren in het geval u wint. Wens je veel succes om al je inspanningen het hele jaar door te begeleiden. De cadeaus zijn echter niet geannuleerd.

Stap 3

Regel een videosessie als uw familieleden in een andere stad zijn. Gebruik Skype of neem je felicitaties op video op en verstuur ze vooraf per mail. Je kunt felicitaties stileren onder de toespraak van de president met een klokkenspel, een bril op. Als u internetcommunicatie gebruikt, houd dan rekening met het tijdzoneverschil. Onthoud dat tijdens de nieuwjaarsvieringen de mobiele communicatie vastloopt, dus gebruik alternatieve middelen - uw huistelefoon of internet.

Stap 4

Bak kerstkoekjes in de vorm van kerstbomen, ballen, herten. Bind een lint aan elk koekje, en daaraan een opgevouwen stuk papier met een speciale wens of voorspelling erop geschreven. Nodig elk gezinslid uit om zijn eigen tekening te maken en hardop voor te lezen.

Stap 5

Gebruik muziekinstrumenten of karaoke om je te feliciteren. Als je de mogelijkheid hebt, schrijf dan je eigen woorden op een beroemd en geliefd lied van je familie. Gebruik typische woorden en zinsdelen van uw familieleden in de tekst. Kies een melodie die niet te snel is, zodat je elk woord van het nummer kunt verstaan. Gebrek aan gehoor of stem in deze situatie is geen reden om niet te zingen.

Aanbevolen: