Hoe Versier Je Een Nieuwjaarstafel?

Hoe Versier Je Een Nieuwjaarstafel?
Hoe Versier Je Een Nieuwjaarstafel?

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarstafel?

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarstafel?
Video: Hoe moet je flirten? | Emma's Peepshow 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakantie is de meest geweldige dag van het jaar. Natuurlijk willen de gastvrouwen dat de feesttafel op deze dag perfect is. De nieuwjaarsvakantie is rijk aan allerlei parafernalia en kan meer dan effectief worden gebruikt voor tafeldecoratie. Hier zijn enkele ideeën om u te helpen uw nieuwjaarstafel te versieren.

Hoe versier je een nieuwjaarstafel?
Hoe versier je een nieuwjaarstafel?

Het eerste en belangrijkste op de nieuwjaarstafel zijn kaarsen. Houd er echter rekening mee dat dit nog steeds een tafel is, je moet zorgen voor comfortabele kandelaars. U kunt verouderde hoge glazen gebruiken. Neem een glas, plaats een kaars op de bodem. Plaats rode en witte kralen, rozenbottels aan de voet van de kaars. Het glas kan worden beschilderd met waterverf of gouache. Langs de buitendiameter kan een decoratieve tape met een naaldtakje worden bevestigd. Het resultaat is een veilige en effectieve tafeldecoratie.

Ten tweede zijn dit servetten. U kunt kant-en-klare servetten kopen, u kunt geweven servetten borduren. Het is zeer effectief om servetten van verschillende kleuren en maten te gebruiken. Laten we zeggen dat je een rood servet neemt met een grote diagonaal en een witte met een medium. Vouw ze vervolgens in hoeken en leg ze onder het bord. Stoffen servetten kunnen het beste worden opgerold en vastgebonden met linten. Je kunt ook takken van maretak, hulst en rozenbottel gebruiken. Ze kunnen fris of decoratief zijn. Voor u is het resultaat het belangrijkste en al het andere zijn de productiekosten.

Ten derde is dit een decoratie voor een bril. Neem een dunne gouden vlecht en een rode veter. Knip zowel de veter als de vlecht in gelijke lengtes van 10 tot 15 centimeter. Doe een touwtje aan de vlecht en knoop een strik om de steel van het glas. Gasten zullen veel comfortabeler zijn als de decoratieve strik zich aan de onderkant van het glas bevindt. Op dezelfde manier kun je bestek, handvatten van slakommen of sauskommen versieren.

Het decoreren van gerechten is een moeilijkere taak. Laat u leiden door het feit dat de kleuren van het nieuwe jaar rood, groen en wit zijn. Koop groenten, granaatappels en rozenbottels van tevoren. Leg overeenkomsten van kerstboomtakjes op "saladeoppervlakken" van groen, en granaatappels moeten de rol spelen van kerstboomversieringen. De echte decoratieruimte is zoetwaren. Taarten, koekjes en gebak kunnen allemaal worden versierd met botercrème en fruit. Je kunt ook geleidoppen, gekonfijt fruit en gedroogd fruit gebruiken.

Hier zijn enkele eenvoudige trucs om de tafel voor het nieuwe jaar te versieren. We hopen dat u deze techniek kunt gebruiken en met uw eigen innovaties kunt komen.

Aanbevolen: