Nieuwjaarsmenu Aan Tafel

Nieuwjaarsmenu Aan Tafel
Nieuwjaarsmenu Aan Tafel

Video: Nieuwjaarsmenu Aan Tafel

Video: Nieuwjaarsmenu Aan Tafel
Video: Bethelkerk Waddinxveen | Aan Tafel | 7 Juni 2024, Mei
Anonim

De aap houdt van fruit. Maar de nieuwjaarstafel 2016 kan met alle gerechten worden versierd, het belangrijkste is dat er veel van zijn, de tafel moet er rijk uitzien. Dit kunnen salades en snacks zijn. Het belangrijkste is om mooi versierd te zijn. Laat de porties kleiner zijn, maar er zijn meer soorten gerechten dan normaal.

Nieuwjaarsmenu
Nieuwjaarsmenu

De feesttafel moet worden versierd met heldere groenten en gerechten met kazen. Caprese-voorgerecht ziet er perfect uit, vooral omdat het kaas (mozzarella) en heldere groenten (tomaten) bevat. Een heerlijke decoratie zal ook dienen als een mimosa-salade, alleen is het beter om het in de vorm van een apengezicht te rangschikken, dus het zal grappig en origineel blijken te zijn.

Ook een kaasplankje mag niet op tafel. Om te voorkomen dat het voorgerecht er saai uitziet, voegt u er noten, honing of druiven aan toe. Alle snacks dit nieuwe jaar kunnen worden gedecoreerd, zoals voor een buffettafel, in lange gekleurde rijen.

Kip of lamsvlees is het lekkerst als warm gerecht en kan in de oven gebakken worden.

Maar vergeet bij het samenstellen van uw nieuwjaarsmenu de zoetigheden niet. Kleine cupcakes zijn handig en zelfs beter dan een verjaardagstaart. Ze kunnen volgens elk recept worden bereid, geheel naar eigen inzicht. Je kunt de snoepjes in glanzende, kleurrijke en heldere snoeppapiertjes in porties over de hele tafel rangschikken. Maar de koning van de desserts zal een fruitschaal zijn, met in het midden een ananas, en aan de zijkanten - verspreid fruit. Ze kunnen net als andere snacks aan een spies worden gestoken. Dit kunnen aardbeien, kiwi, bananen, appels en druiven zijn.

Port, rode wijn en groene thee als dessert zijn uitstekende drankjes. Koffieliefhebbers kunnen dit drankje alleen drinken als het gemaakt is van gemalen bonen.

Aanbevolen: