Gezichtscontrole Doorstaan in

Inhoudsopgave:

Gezichtscontrole Doorstaan in
Gezichtscontrole Doorstaan in

Video: Gezichtscontrole Doorstaan in

Video: Gezichtscontrole Doorstaan in
Video: 😲 Вы просто обалдеете от глупых недостатков мотора 1.2 PureTech (EB2) от PSA. Смотреть до конца! 2024, April
Anonim

Nachtclubs zijn een van de meest populaire manieren om een leuke tijd te hebben in het weekend. Dansen tot de ochtend, luide muziek, veel mooie mensen, cocktails - dit zijn allemaal onmisbare attributen van een nachtclub, maar daarnaast is er nog een: gezichtscontrole. Hoe het te halen om in de instelling te komen en niet met een verwend humeur naar huis te gaan?

Gezichtscontrole doorstaan in 2017
Gezichtscontrole doorstaan in 2017

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk verscheen het idee van gezichtscontrole om veiligheidsredenen: in de jaren 90 van de twintigste eeuw werden de eerste nachtclubs in Rusland al snel broeinesten van criminele activiteiten, wat leidde tot hun sluiting na politiecontroles. Om dit te voorkomen, begonnen de eigenaren van de clubs de toegang van ongewenste bezoekers tot het grondgebied van de instelling te beperken. Momenteel wordt de toegangscontrole gehandhaafd, zowel voor de veiligheid van de gasten als om een meer comfortabele sfeer in de club te creëren. De eliminatiecriteria kunnen heel verschillend zijn, vooral omdat veel clubs bezoekers weigeren zonder de redenen uit te leggen, maar er zijn nog steeds enkele algemene regels.

Stap 2

Het meest bekende verbod, het breken dat je vrijwel zeker niet op het feest zult krijgen, is sportkleding en schoenen. Clubeigenaren vinden terecht dat sportuitrusting goed is in de sportschool of in het stadion, maar niet op de dansvloer. Sommige clubs huurden zelfs klassieke schoenen voor klanten terwijl ze binnen waren. Ook kijkt de beveiliging met grote afkeuring naar grote tassen of aktetassen. Het ideale maximum voor mannen is een portemonnee, en voor meisjes - een tas, iets groter dan een notitieboekje. Wat betreft kleding, pakken of merkjeans, clubjacks zijn geschikt voor jongens en jurken en naaldhakken voor meisjes. Inspecteurs laten bezoekers echter vaak extravagante outfits aan, in de veronderstelling dat ze een meer feestelijke sfeer zullen creëren. Ondanks het feit dat je vermogen om te betalen belangrijk is voor clubs, is het niet het belangrijkste criterium, dus de garderobe moet stijlvol zijn in plaats van duur.

Stap 3

Het tonen van agressie, slecht humeur, angst voor gezichtscontrole is het niet waard, aangezien het onwaarschijnlijk is dat je hiermee een plaats in de club verdient. Wees beleefd en correct, vergeet niet de bewaker te begroeten als reactie op zijn begroeting. Anders kan hij besluiten dat uw communicatieniveau niet hoog genoeg is voor een nachtclub. Over het algemeen is het niet nodig om een schandaal te maken of om clementie te vragen als je al niet hebt mogen passeren. Het is misschien niet dat je slecht bent voor de club, maar dat het volgens de instelling niet ideaal voor je is. Natuurlijk, als je alcohol of drugs intoxicatie hebt en dit actief laat zien, voeg je geen punten toe aan jezelf. Een poging om de controller te misleiden, leidt er in de regel toe dat je naar huis of naar een andere club gaat: bij de ingang zijn er praktisch professionele psychologen met een enorme ervaring die de valsheid vrij gemakkelijk herkennen. Als je wordt gevraagd naar de beschikbaarheid van een clubkaart, maar je hebt er geen, kun je dat beter zeggen, want de bewakers kennen de eigenaren van dergelijke kaarten van gezicht en zo'n vraag is hoogstwaarschijnlijk een eerlijkheidstest.