Wedstrijden Voor Peuters Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Wedstrijden Voor Peuters Op Oudejaarsavond
Wedstrijden Voor Peuters Op Oudejaarsavond

Video: Wedstrijden Voor Peuters Op Oudejaarsavond

Video: Wedstrijden Voor Peuters Op Oudejaarsavond
Video: Anti-pestprogramma's helpen niet voor alle kinderen 2024, Mei
Anonim

Het feest is in volle gang, volwassenen die met elkaar wedijveren, schreeuwen hun verhalen naar elkaar, iemand probeert hun favoriete liedje te zingen. En de jongste gasten van de nieuwjaarsviering voelen zich deze avond eenzaam en overbodig… Kinderen hebben uw deelname nodig. Laat ze zelfs wat vluchtige aandacht van volwassenen krijgen, maar voor kinderen zullen dit de gelukkigste momenten zijn die ze zich hun leven lang zullen herinneren. Verzamel je grappenmakers en nodig ze uit om met je te spelen.

Wedstrijden voor peuters op oudejaarsavond 2019
Wedstrijden voor peuters op oudejaarsavond 2019

De kinderen gaan graag akkoord met zo'n aanbod. Dans met ze, zing “A Christmas tree was born in the forest”, steek de sterretjes aan en regel een wedstrijdprogramma. Laat de volwassenen zich zeker verbinden met dit plezier - het hormoon van geluk zal onmiddellijk verdrievoudigen voor het hele bedrijf.

Wedstrijd "Pups en Muizen"

De kinderen worden verdeeld in twee teams. De eerste is "muizen", de tweede is "puppy's". Iedereen wordt geblinddoekt en vervolgens door elkaar gemengd. Nu begint de grappige en luidruchtige actie.

Kinderen moeten de geluiden maken van dieren die tot hun team behoren en proberen weer bij elkaar te komen door geluid. De winnaar is het team dat het snelst zijn "muizen" of "pups" verzamelt.

Wedstrijd "Vang me bij de staart!"

De deelnemers staan achter elkaar in de rij. Een touwtje (strik, lint, riem van kleding) is aan de riem van elk bevestigd - dit zal de staart zijn. Elke speler pakt de "staart" van de concurrent vooraan.

De taak is dat degene die aan het begin staat de "staart" moet grijpen van degene die aan het einde van de resulterende keten staat. Tegelijkertijd probeert de hele keten van competitiespelers op alle mogelijke manieren om hem te voorkomen, om het te doen (kronkelen, springen en de hele keten dwingen om vooruit te gaan).

Dergelijke wedstrijden, eenvoudig van inhoud, zullen u helpen uw kinderen bezig te houden en hen tegelijkertijd een stukje van uzelf en uw liefde te geven.

Aanbevolen: