Hoe Maak Je De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je De Kerstman?
Hoe Maak Je De Kerstman?

Video: Hoe Maak Je De Kerstman?

Video: Hoe Maak Je De Kerstman?
Video: Zo teken je de kerstman! (met uitleg) 2024, Mei
Anonim

De nieuwjaarsvakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over interieurdecoratie. Het belangrijkste symbool van het nieuwe jaar in Rusland is de kerstman, dus hij zou in elk huis aanwezig moeten zijn, zelfs in de vorm van speelgoed. Om het te maken, zijn dure en ontoegankelijke materialen niet nodig. Foampapier kan je makkelijk vervangen door vilt of stof, een lijmpistool met Titanium of dikke PVA lijm, en foamballen met zelfgemaakte of plastic kerstballen.

Hoe maak je de Kerstman?
Hoe maak je de Kerstman?

Het is nodig

  • - vilt en/of foamiran (fom);
  • - lijmpistool;
  • - 2 schuimballen;
  • - 3 houten stokken;
  • - zwarte stift;
  • - blush of pastelkrijt.

instructies:

Stap 1

Voor het gemak van het werken met de bal plaatst u deze op het glas. Snijd een bal doormidden - de ene helft wordt de torso, de andere helft wordt de standaard.

Beeld
Beeld

Stap 2

Lijm een stuk foamiran of vleeskleurig vilt op ongeveer een derde van de bal - dit is het zichtbare deel van het gezicht van de kerstman. Dit wordt gedaan om materiaal van deze tint te sparen, omdat degenen die poppen maken er het snelst uit zijn.

Beeld
Beeld

Stap 3

Plak de resterende tweederde in een andere kleur. Als je met foamiran werkt, verwarm het dan met een strijkijzer en trek het meteen over de bal. Als je geen foamiran hebt, knip het vilt dan in sectoren (zoals een sinaasappelschil of een wereldkaart op een wereldbol langs de meridianen). Dan zal hij zonder rimpels op de bal liggen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Om een baard, snor en haar te maken, knipt u witte foamiran of vilt in reepjes en snijdt u ze dwars door. Je zou een "kam" moeten krijgen. Verwarm de vorm op de zool van het strijkijzer om het haar te krullen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Plak haar op de bovenrand van het gezicht, baard en snor op de onderkant.

Beeld
Beeld

Stap 6

Maak een hoed met rood materiaal

Beeld
Beeld

Stap 7

Lijm de nek onder de baard - een schuimcilinder die is geplakt met een vleeskleurig materiaal. In plaats daarvan kunt u het deksel van een klein flesje of potje nemen.

Beeld
Beeld

Stap 8

Lijm de nek aan de bovenkant van een van de halve bollen.

Beeld
Beeld

Stap 9

Maak de poten door ze vast te lijmen met rood materiaal. Lijm om te staan en romp.

Beeld
Beeld

Stap 10

De beurt aan de bontjas van de kerstman is aangebroken. Ook hier kun je het alleen met een lijmpistool doen, of je kunt een bontjas naaien. In het eerste geval worden de mouwen met wanten aan de basis gelijmd, in het tweede geval kunt u meteen met de mouwen naaien.

Beeld
Beeld

Stap 11

Teken het gezicht van de kerstman met een stift of eyeliner. Kleur de neus en wangen in met blush.

Beeld
Beeld

Stap 12

Het blijft om het speelgoed een staf te geven die is gemaakt van de derde stok en een zak met geschenken. En versier ook de standaard en versier het kostuum en de hoed van deze held. Alles is klaar. Nu weet je hoe je de kerstman met je eigen handen kunt maken.

Aanbevolen: