Hoe Versier Je Eenvoudig Een Winterraam

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Eenvoudig Een Winterraam
Hoe Versier Je Eenvoudig Een Winterraam

Video: Hoe Versier Je Eenvoudig Een Winterraam

Video: Hoe Versier Je Eenvoudig Een Winterraam
Video: Hoe moet je meisjes versieren? (tutorial) 2024, Maart
Anonim

In de laatste maand van het jaar zijn de meeste mensen in een feeststemming. Op dit moment worden ze gebruikt om huizen, kantoren en appartementen te versieren. Aan de muren hangen slingers en kerstkransen en aan de ramen hangen prachtige sneeuwwitte sneeuwvlokken of nieuwjaarsfiguren. Deze kunst van het snijden van papieren stencils wordt vytynanka genoemd. Ze zijn gesneden uit gewoon kantoorpapier of karton. Meestal blijven ze wit, maar het is niet verboden om ze uit gekleurd papier te knippen.

Hoe versier je eenvoudig een winterraam
Hoe versier je eenvoudig een winterraam

Het is nodig

  • - papier
  • - nagelschaartje of briefpapiermes
  • - stencils

instructies:

Stap 1

Met behulp van uitsteeksels kunt u elk raam transformeren: het maakt niet uit of het thuis, op kantoor of in de ingang is. Op het glas kun je een heel verhaal of een beroemd moment uit sprookjes creëren. Het raam kan worden versierd met kanten sneeuwvlokken of de kerstman en Snegurochka verwelkomende gasten.

Stap 2

Om een vytynanka te maken, moet je het gewenste patroon op ruw papier tekenen en het vervolgens overbrengen naar degene waarmee je gaat snijden. Als je perfect tekent, dan is het heel goed mogelijk om je fantasie de vrije loop te laten en zelf een motief te bedenken. Voor mensen die verre van kunst zijn, zijn er kant-en-klare stencils op het netwerk of in een winkel. Getekende of bedrukte stencils moeten worden uitgesneden met een administratief mes of een plakboekmes, en een kleine nagelschaartje is ook geweldig.

Stap 3

Bereid een plek voor jezelf voor voordat je aan het werk gaat. Leg een snijmat of schone snijplank onder het papier. U kunt elk oppervlak gebruiken dat u niet erg vindt om te krabben.

Stap 4

Strijk de afgewerkte uitsteeksels glad als ze gerimpeld zijn. Je kunt ze in een dik boek doen, of je kunt ze gewoon strijken met een warm strijkijzer.

Stap 5

U kunt kleine stukjes plakband of zeepsop gebruiken om de pinnen op glas te lijmen. Om het te bereiden, rasp je eventuele zeep op een fijne rasp en voeg je een beetje water toe aan de schaafsel. Je zou een medium dikke pap moeten hebben.

Zeeppap wordt aangebracht op de plaats waar de afbeelding zal zijn. Daarna lijmen ze de vytynanka zelf en strijken ze voorzichtig met een droge handdoek. Zo lijmen we alle voorbereide vytynanka.

Aanbevolen: