Hoe Versier Je Een Kerstboom In 2016?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom In 2016?
Hoe Versier Je Een Kerstboom In 2016?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In 2016?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In 2016?
Video: Kerstboom ontstoken op de Coolsingel 2024, Mei
Anonim

Het komende jaar is het jaar van de Vuuraap en ze houden van alles wat helder, glanzend en kleurrijk is. Je moet niet beperkt zijn tot slechts één gekochte accessoires, je kunt speelgoed met je eigen handen maken. Kijk eens naar de doos met oud speelgoed, misschien hebben sommige al hun vroegere uiterlijk verloren. Het versieren van een kerstboom moet van tevoren en tot in het kleinste detail worden uitgedacht.

Kerstboom
Kerstboom

Sneeuwvlokken

Het is het beste om ze met je eigen handen te maken van glanzend papier, stof of kralen. Glanzende sneeuwvlokken reflecteren het licht van de lantaarns effectief en de boom ziet er erg elegant uit. Voor sneeuwvlokken is het beter om dun papier te nemen, bijvoorbeeld calqueerpapier. Vouw het vel 4 keer diagonaal en probeer zoveel mogelijk papier uit te snijden om de transparantie van de sneeuwvlok te maximaliseren. Vermijd symmetrische uitsparingen.

dennenappels

Kegels kunnen alleen worden verzameld, maar het is beter om gesloten kegels te nemen. Daarna moeten ze worden gekookt om alle ziektekiemen te doden, en op een batterij te drogen worden gelegd. Daarna openen de kegels zich prachtig en kun je beginnen met decoreren door ze te schilderen met gekleurde verf en je fantasie te tonen.

sneeuwmannen

Ze zijn het best gemaakt van gips, chocolade of karton. Sneeuwpoppen van gevilte wol zien er erg indrukwekkend uit, kunnen aan gasten worden gepresenteerd en staan prachtig op een feestelijke boom. Speelgoed vilten lijkt op het eerste gezicht een lastige opgave, maar als je dit uit elkaar hebt gehaald, kun je er zeker van zijn dat vilten een uitstekende bezigheid is om je vrije tijd op te fleuren.

Slingers

Het komende jaar is het beter om meer rode en gele lichten te gebruiken, in plaats van de gebruikelijke witte. Slingers kunnen rond de boom worden gerangschikt, in een spiraal of van boven naar beneden. En als je kleurloos plastic speelgoed aan de gloeilampen toevoegt, ziet de boom er gewoon magisch uit.

Aanbevolen: