Wat Kinderen Vragen Voor De Kerstman In

Inhoudsopgave:

Wat Kinderen Vragen Voor De Kerstman In
Wat Kinderen Vragen Voor De Kerstman In

Video: Wat Kinderen Vragen Voor De Kerstman In

Video: Wat Kinderen Vragen Voor De Kerstman In
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, April
Anonim

Elk nieuw jaar ontvangt de Kerstman Post duizenden brieven van kinderen en volwassenen. Elk heeft zijn eigen verhaal en een verzoek om een geschenk. De servicespecialisten publiceren jaarlijks een beoordeling van de dingen en het speelgoed dat door kleine Russen het meest gewild is. Er waren eens hobbelpaarden en ballen. Nu zijn de tijden veranderd - in de eerste plaats zijn er totaal verschillende helden.

Wat kinderen vragen voor de Kerstman in 2015
Wat kinderen vragen voor de Kerstman in 2015

instructies:

Stap 1

De top drie meest begeerlijke cadeaus voor 2015, op basis van meer dan 150 duizend brieven, ziet er als volgt uit: tablets, laptops, smartphones. Voor velen zal dit voorspelbaar lijken. Inderdaad, de kinderen en adolescenten van vandaag zijn erg enthousiast over mobiele apparaten. Maar zelfs vorig jaar bezochten Bratz- en Barbie-poppen de bovenste regels van de beoordeling. Wat de reden is voor zo'n snelle wisseling van belangen is nog onduidelijk.

Stap 2

De tweede drie, van de 4e naar de 6e plaats, begint met de nieuwe iPhone 6. De autoriteit van de "apple smartphone" daalt. Daarna volgen digitale camera's. Dit wordt besteld door oudere meisjes en jongens. En daarachter zitten mp3-spelers. Ook een veelvoorkomend kenmerk van een schoolkind.

Stap 3

Liefhebbers van Lego-bouwers zullen blij zijn dat hij niet vergeten is in de cadeaulijst op nummer 7. Maar dat huisdieren dit jaar op de laatste plaats staan, is integendeel verontrustend. Het is voor onze kinderen gemakkelijker om met mobiele telefoons te communiceren dan met levende wezens.

Aanbevolen: