Hoe Te Winkelen Voor Kerstmis

Hoe Te Winkelen Voor Kerstmis
Hoe Te Winkelen Voor Kerstmis

Video: Hoe Te Winkelen Voor Kerstmis

Video: Hoe Te Winkelen Voor Kerstmis
Video: HOE SLIM ZIJN SCHOLIEREN IN PURMEREND .... ? 😂🤦🏼‍♂️ (KERST SPECIAL) | #SCHOOLTOUR 18 2024, April
Anonim

Veel mensen vinden het leuk om ziel en lichaam te plezieren met kerst- en nieuwjaarsaankopen in Europa aan de vooravond van de feestdagen. Welnu, dit is volkomen gerechtvaardigd, want tijdens deze periode bereiken de kortingen 60% en kunnen dingen van bekende merken heel goedkoop worden gekocht.

Hoe te winkelen voor Kerstmis
Hoe te winkelen voor Kerstmis

Laten we op een shoppingtrip gaan naar de outlets van Europese steden

Londen. Bicester Village, een outlet-stad in de buurt van de hoofdstad van Engeland, nodigt u uit in discountwinkels van populaire merken, evenals in de pop-upboetiek van het tijdschrift Harper's Bazaar UK op de pre-kerst- en post-nieuwjaarsdagen - het werd geopend vooral tijdens de kerstuitverkoop. Hier is een team van tijdschriftredacteuren. De modeboetiek presenteerde verschillende seizoensgeschenken, heel origineel. De boetiek is open tot 5 januari 2014.

München. Sinds eind november zijn er speciale thema's geïnstalleerd in de boetieks van Ingolstadt Village. In de regel wordt in de laatste dagen van de maand de openingsceremonie van het feestseizoen gehouden - het wordt gehouden in samenwerking met modieuze Duitse tijdschriften, en deze evenementen worden gehouden door beroemde mensen in de wereld van de Duitse mode.

Parijs. Outlet La Valee Village verwent bezoekers niet alleen met feestelijke kortingen, maar ook met tentoonstellingen van jonge ontwerpers die normaal gesproken in galerie Espace La Vallee werken. Dit boetiekstadje wordt bezocht door vele liefhebbers van vakantiekortingen van over de hele wereld. Deze outlet wacht tot 12 januari 2014.

Spanje. Een outletstad in de buurt van Barcelona - La Roca Village, en niet ver van Madrid - Las Rozas Village zal tijdens de pre-kerstverkoop modellen van kleding en schoenen van beroemde couturiers presenteren, en veel accessoires. Bovendien beloven deze verkopen unieke cadeaus verpakt in een mooie verpakking. Maar dit jaar zal ook in het teken staan van het feit dat het goede doel Rode Kruis zal deelnemen aan de evenementen ter ondersteuning van speciale programma's die zijn ontworpen om gezinnen die door de crisis zijn getroffen, te helpen.

Italië. De kerstverkoop bij McArthurGlen Designer Outlet Castel Romano bij Rome is gebaseerd op het beroemde kerstsprookje - het verhaal genaamd "De Notenkraker en de Muizenkoning". Daarom is het beter voor ouders om met hun kinderen te gaan winkelen, vooral in het weekend, wanneer uw kinderen zelf op de foto kunnen met de Notenkraker. En dan leer je de foto per e-mail. De bonus van deze verkoop is een kleurrijke gratis geschenkverpakking op 23 en 24 december.

Italië. Venetië. De traditionele kerstmarkt McArthurGlen Noventa Di Piave Designer Outlet ligt op een half uur van Venetië en begint vanaf eind november. In prachtige houten huisjes worden gastronomische specialiteiten verkocht, in andere winkels kun je genieten van een grote collectie nieuwjaarsdecoraties voor het interieur, souvenirs en cadeaus.

Er rijden bussen vanuit het stadscentrum naar alle verkooppunten, hierover lees je op hun websites. U kunt ook een auto huren - parkeerplaatsen in de outlet zijn ruim en gratis.

Aanbevolen: