Hoe Huwelijksjuwelen Te Kiezen?

Hoe Huwelijksjuwelen Te Kiezen?
Hoe Huwelijksjuwelen Te Kiezen?

Video: Hoe Huwelijksjuwelen Te Kiezen?

Video: Hoe Huwelijksjuwelen Te Kiezen?
Video: Как подобрать свадебную прическу 2024, Mei
Anonim

De bruidslook is niet compleet zonder speciale accessoires. Een klein maar zeer belangrijk detail zijn kostuumjuwelen. Het is erg moeilijk om dit soort sieraden voor een trouwjurk te vinden. Waar moet de bruid op vertrouwen in zo'n situatie? Hoe vind je het juiste sieraad? Er zijn verschillende regels om u te helpen bij het kiezen van de juiste sieraden.

Hoe huwelijksjuwelen te kiezen?
Hoe huwelijksjuwelen te kiezen?

Deze regel wordt beschouwd als de sleutel tot een succesvolle bruiloft. Als uw trouwjurk tot de oude stijl behoort (bijvoorbeeld tot de Griekse), dan moeten de sieraden in deze stijl worden geselecteerd. Voor een jurk in de Griekse stijl zijn sieraden er harmonieus op afgestemd. Je kunt kant-en-klare sieradensets kopen, ze zullen zeker met elkaar worden gecombineerd. Sieraden moet je niet los kopen, dan wordt het lastig om de juiste combinatie te vinden.

Het belangrijkste is om het niet te overdrijven. Draag geen te felle sieraden, anders verdwaal je misschien in hun achtergrond. Tegenwoordig is het erg modieus om verfijnd en elegant te zijn. Er mogen geen onnodige details in uw afbeelding voorkomen. Wil je je nek niet versieren met een ketting of collier, kies dan voor grote oorbellen.

  • gebruik in geen geval metaal van verschillende kleuren;
  • sieraden van goudtinten passen niet bij een witte jurk;
  • als je jurk een licht romige of grijze tint heeft, dan zal hij goed passen bij gouden en zilveren tinten van sieraden;
  • beige sieraden zijn geschikt voor een ivoren jurk;
  • dezelfde sieraden, iets anders van toon, zijn geschikt voor gekleurde trouwjurken.

Dit is een zeer belangrijk punt om te overwegen bij het kiezen van een sieraad voor een trouwjurk. Als je jurk off-the-shoulder is met een hartvormige halslijn, dan zullen allerlei soorten kettingen en hangers ermee werken. En een outfit met een bootvormige halslijn of een opstaande kraag kun je beter niet versieren met sieraden. Een hanger ketting is perfect voor een V-hals jurk.

Probeer deze regels te volgen om je look compleet en stijlvol te houden. En het allerbelangrijkste: onthoud dat geen enkele heldere sieraden je innerlijke uitstraling kunnen overschaduwen, die geluk en vreugde uitstraalt, evenals de schittering van je ogen.

Aanbevolen: