Hoe Te Ontspannen In Thailand

Hoe Te Ontspannen In Thailand
Hoe Te Ontspannen In Thailand

Video: Hoe Te Ontspannen In Thailand

Video: Hoe Te Ontspannen In Thailand
Video: Расслабляющая Дзэн Музыка со Звуками Воды • Спокойная Атмосфера для Спа, Йоги и Релаксации 2024, Mei
Anonim

Elk jaar komen er duizenden toeristen naar Thailand, dat ook wel het Land of a Thousand Smiles wordt genoemd - Thailand heeft deze naam verdiend vanwege zijn gastvrijheid. Het vakantieseizoen duurt hier het hele jaar en dankzij het aangename milde subtropische klimaat worden sommige resorts in Thailand - zoals Koh Samui of Pattaya - beschouwd als een van de meest populaire ter wereld.

Hoe te ontspannen in Thailand
Hoe te ontspannen in Thailand

Als je van plan bent om te ontspannen in Thailand, probeer dan hier tussen oktober en februari te komen - dan zal je vakantie niet verpest worden door stortregens of verzengende hitte. Maar in het voorjaar is het erg warm in Thailand, dus van maart tot mei rusten hier alleen degenen die niet bang zijn voor de hitte. Maar als uw vakantie valt tijdens het regenseizoen, dat duurt van juli tot oktober, probeer dan de meest zuidelijke resorts van Thailand te kiezen - hier is de regenval altijd minder dan in het noorden van het land. Om uw vakantie in Thailand onvergetelijk te maken, maakt u van tevoren een reisplan: verzin entertainment dat het beste bij uw voorkeuren past, vraag de touroperator om een weerbericht voor de komende weken en kies het resort dat u het meest comfortabel lijkt.

1. De bekendste resorts van het land zijn Phuket en Pattaya - hier kunt u heerlijk uitrusten op het strand, zonnebaden en de exotische jungle zien. De beste hotels en entertainmentcomplexen in Thailand bevinden zich in Pattaya. Maar de meest exotische planten en dieren vind je op het eiland Phi Phi. Voor liefhebbers van een ontspannen vakantie is het eiland Koh Samui het meest geschikt, bijna volledig begroeid met dichte vegetatie, kokosplantages en boomgaarden met fruitbomen.

2. Ben je gek op parels, bezoek dan zeker Phuket. Hier kun je een rondleiding krijgen naar een parelkwekerij. Een bezoek aan het National Marine Research Park, hier op het eiland Phuket, zal niet minder informatief zijn.

3. Talloze lokale gebruiken en tradities zijn interessant - veel toeristen gaan naar Thailand om deel te nemen aan kleurrijke, fantastisch heldere en ongewone Thaise rituelen. De geschiedenis van Thailand gaat verschillende eeuwen terug en gedurende deze tijd zijn hier tal van originele tradities gevormd. Als je naar een van de lokale festivals gaat, krijg je veel positieve emoties en onvergetelijke indrukken.

4. De lokale keuken is gebaseerd op het gebruik van ingrediënten zoals rijst en zeevruchten. Bovendien kun je in Thailand ongelooflijk heerlijke fruitdesserts proeven met kokosmelk en kruiden.

5. Het is ook de moeite waard om de hoofdstad van Thailand, Bangkok, te bezoeken. Tegenwoordig is deze metropool de thuisbasis van meer dan 7 miljoen mensen. Deze stad, ondanks al zijn moderniteit, fascineert met zijn unieke smaak. Winkelen in Thailand zal je zeker veel aangename emoties bezorgen - de prijzen in het hele land zijn vrij laag, dus voor een relatief klein bedrag kun je een groot aantal allerlei soorten souvenirs kopen.

6. Thailand staat bekend om zijn beroemde shows - dus als je echt een leuke en onvergetelijke vakantie in Thailand wilt, bezoek dan een van hen, bijvoorbeeld de wereldberoemde cabaretshow Alcazar. En excursies in Thailand zullen u kennis kunnen laten maken met alle lokale monumenten van architectuur en cultuur - u kunt het Grand Royal Palace, lokale tempels, de Gouden Berg en de gigantische Lak Muang-schommel zien.

Aanbevolen: