Hoe Ga Je Op Vuurlopen In Griekenland

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Op Vuurlopen In Griekenland
Hoe Ga Je Op Vuurlopen In Griekenland

Video: Hoe Ga Je Op Vuurlopen In Griekenland

Video: Hoe Ga Je Op Vuurlopen In Griekenland
Video: Vuurlopen: van voorbereiding tot begeleiding 2024, April
Anonim

Vuurlopen, of, zoals het ook wordt genoemd, Pyrovassia of Anastenaria, is een jaarlijkse feestdag die wordt gevierd van 21 tot 23 mei in Noord-Griekenland en bestaat uit het testen van jezelf met vuur voor de glorie van Sint-Helena en Constantijn.

Hoe ga je op vuurlopen in Griekenland
Hoe ga je op vuurlopen in Griekenland

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw internationale paspoort nog 6 maanden geldig is vanaf de datum dat u Griekenland verlaat.

Stap 2

Koop vliegtickets naar Griekenland. Aangezien het doel van uw reis het noordelijke deel is, of liever de stad Langadas bij Thessaloniki, kiest u een vlucht naar de luchthaven van Macedonië. Non-stop vluchten vanuit Moskou worden uitgevoerd door het Griekse bedrijf Aegean Airlines, vluchten met één tussenverbinding worden uitgevoerd door Turkish Airlines, Aerosvit Airlines, Rossiya Airlines, Swiss Airlines, AlItalia, Austrian Airlines, LuftHansa. Luchtvaartmaatschappijen worden weergegeven in oplopende volgorde van ticketprijzen.

Stap 3

Boek uw hotel voor uw gehele verblijf in Griekenland. Er zijn veel hotels in Thessaloniki voor elke smaak en elk budget. In het plaatsje Langadas zelf vind je nauwelijks een hotel.

Stap 4

Sluit een reisverzekering af die geldig is voor de periode van uw reis.

Stap 5

Vraag een Schengenvisum aan voor Griekenland. Een volledige lijst van documenten die nodig zijn voor de opening is te vinden op de officiële website van de Griekse ambassade.

Stap 6

Ga naar de stad Langadas. Dit kan op drie manieren. Ten eerste met een gewone bus die deze route volgt. Ten tweede per taxi. En ten derde door een huurauto. De afstand tussen de steden is ongeveer 20 km. Probeer voor lunchtijd in Langadas te zijn.

Stap 7

Vier het mee of kijk gewoon mee. Het vindt plaats op het centrale plein van de stad. Eerst bidden de bewoners en hebben ze berouw van hun zonden, daarna offeren ze een dier, meestal een koe. Na de lunch gaat het feest verder, met een groot vreugdevuur in het midden van het plein. Hete kolen ervan worden in een cirkel neergelegd. De dansen beginnen langs de omtrek van de neergelegde kolen, maar die van de feestvierders die te ernstig baden en zichzelf daardoor in trance brachten, beginnen in het midden te dansen.

Aanbevolen: