Waar Paintball Te Spelen In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Paintball Te Spelen In Moskou
Waar Paintball Te Spelen In Moskou

Video: Waar Paintball Te Spelen In Moskou

Video: Waar Paintball Te Spelen In Moskou
Video: Russian Paintball National Cup 2012 2024, Mei
Anonim

Een extreem spel, dat bestaat uit korte spelintervallen, waarbij leden van twee teams elkaar beschieten vanaf een speciale paintballmarker, wordt paintball genoemd. Het spel kwam meer dan 20 jaar geleden naar Moskou en vandaag zijn er meer dan drie dozijn paintballclubs in de hoofdstad.

Paintball in Moskou
Paintball in Moskou

Beroemde paintballclubs in Moskou

De Paintland Club is de eerste die het spel naar Moskou brengt. Hier is een unieke infrastructuur gecreëerd, doordacht tot in het kleinste detail, er zijn meer dan een dozijn sites gebouwd. De club beschikt over moderne apparatuur en apparatuur. Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een paintballfeest. Er zijn twee bases - "Polygon" bevindt zich aan de straat. District, 3 in het park "Kuzminki", "Oktober" bevindt zich aan de straat. Zhivopisnaya, 21/4 naast het metrostation Shchukinskaya. Het telefoonnummer van de hotline van de club is 8 (925) 772 88 83.

De Moskouse Paintballfederatie biedt twee bases in Moskou voor diegenen die willen spelen - de Bor-bosbasis in Butovo, waar je niet alleen kunt spelen, maar ook frisse lucht kunt inademen en picknicken met barbecue, en de overdekte Lefortovo, de grootste overdekte speeltuin in Rusland. … Bel 8 (495) 517 26 87 om het spel te bestellen.

In het centrum van Moskou in de wijk Basmanny op straat. Rubtsovskaya-dijk, 8 is de "Sniper" -club. Bovendien, hier op dezelfde speeltuinen die ze aanbieden om airsoft te spelen. U kunt sites reserveren door te bellen naar 8 (965) 223 08 25.

De paintballclub "Chkalov" is erg populair onder de Moskovieten. Hier bieden ze aan om plezier te hebben met vrienden, negativiteit en adrenaline weg te gooien, de neigingen van een strateeg, tacticus te tonen en jezelf te testen op uithoudingsvermogen en kracht. De club bevindt zich op 2 km van het metrostation Vykhino. Je moet het spel bestellen door 8 (495) 510 76 71 te bellen.

Paintballclubs in Moskou

Op een schilderachtige plaats in de wijk Krasnogorsk van de hoofdstad, naast het metrostation Tushinskaya, bevindt zich de paintballfaciliteit Perun. Dergelijke spelscenario's worden aangeboden als het veroveren van een vijandelijk punt op hoogte, een gevecht in de taiga, het vangen van terroristen in het dorp en anderen. Bel voor meer informatie 8 (495) 782 40 39.

Je kunt paintballen bij de club Russian Legion, die zich op straat bevindt. Ugreshskaya, 1 in de buurt van het metrostation Dubrovka. Liefhebbers van laser paintball zijn welkom bij de Gamer club op 12/1 Kutuzovsky Prospekt. Hier worden de verlaten gebouwen van de oude Badaevsky-fabriek en open gebieden op zijn grondgebied gereserveerd voor de spelen. Degenen die in een droge en warme kamer willen spelen, hebben de mogelijkheid om hun passie te tonen in de Adrenaline-club, op 700 meter van het metrostation Akademika Yangel. Onder de gloednieuwe pentballclubs kan men de Viking zien, die een fort van twee verdiepingen biedt voor games met interessante scenario's.

Aanbevolen: