Hoe Af Te Stemmen Op De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Af Te Stemmen Op De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Af Te Stemmen Op De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Af Te Stemmen Op De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Af Te Stemmen Op De Nieuwjaarsvakantie
Video: Hoe werkt stemmen? 2024, April
Anonim

Soms komt het voor dat, ondanks de omringende nieuwjaarsdrukte, versierde vitrines en heerlijk winterweer, de vakantiestemming totaal afwezig is. Hoe de "geest van Kerstmis" en de anticipatie van het nieuwe jaar terug te brengen?

Hoe af te stemmen op de nieuwjaarsvakantie
Hoe af te stemmen op de nieuwjaarsvakantie

Vakantie sfeer

Om te beginnen, probeer je af te stemmen op een feeststemming en een nieuwjaarssfeer te creëren. Kerstfilms kijken helpt hierbij enorm.

Organiseer meerdere keren per week oudejaarsfilmvertoningen. Als je kinderen hebt, voeg dan tekenfilms en oude Sovjetsprookjes toe aan je videotheek.

Maak in het weekend een wandeling door de avondstad. Neem de tijd, ontspan en slenter door de straten en kijk naar de feestelijk versierde etalages. Kom langs bij een café, loop door het winkelcentrum en pak wat nieuwe kerstversieringen of cadeaus voor dierbaren.

Als het weer het toelaat, ga je naar de buitenijsbaan of sneeuwglijbaan. Denk aan je kindertijd en veel plezier, het zal je niet alleen opvrolijken, maar het is ook goed voor je gezondheid.

Huishoudelijke taken

Dompel je onder in gezellige vakantieklusjes. Versier het huis, kleed de kerstboom aan, hang kerstkransen en slingers op.

Essentiële oliën helpen bij het creëren van een speciale feestelijke sfeer. De geuren van sinaasappel, kaneel, mandarijn en dennen worden traditioneel geassocieerd met de nieuwjaarsvakantie en zorgen voor een aangename sfeer.

Als je huishoudelijke klusjes doet, zet je de nieuwjaarsafspeellijst aan. Je kunt zowel bekende nieuwjaarscomposities downloaden als eenvoudige kinderliedjes waarop ze meestal rond de kerstboom dansen.

Als je nog niet de kracht hebt om actie te ondernemen, begin dan klein - denk aan het vakantiemenu. Zoeken naar nieuwe recepten zal je humeur kalmeren en verbeteren.

Als je kleine kinderen hebt, help ze dan om zich voor te bereiden op het nieuwjaarsfeest. Pak samen een pak op, maak een knutselwerkje en leer een gedicht of lied voor de kerstman.

Bekijk het stadsbord en plan uw nieuwjaarsvakantie. Op dit moment worden er een groot aantal verschillende evenementen gehouden, kies zelf de meest interessante.

Laat je niet ontmoedigen, begin klein en een magische nieuwjaarssfeer zal zeker bij jou in huis komen!

Aanbevolen: